COFFEE REFILL

janni-deler-coffee-breakDSC_3022
janni-deler-coffee-breakDSC_3023
janni-deler-coffee-breakDSC_3027

Coffee, coffee oh coffee…

God morgon! Idag behöver jag kaffe. Och lite mer kaffe! Har sovit alldeles för lite senaste dagarna, men snart får jag sova mer hoppas jag. Gillar ju att vara igång men hatar att känna mig trött. Idag är det som sagt filminspelning hela dagen så jag behöver vara på topp, kommer nog igång snart när vi väl börjar! ;-) Ska egentligen träna ikväll med bootcamp-gänget men får se hur sent det blir här, hoppas på att hinna då jag vet hur bra jag mår av det. Nu ska vi dra igång här så ska ta en refill på kaffe, hur många gånger har jag skrivit det nu? Haha, trött tjej. Hörs sen hjärtan <3

//Good morning! Today I need coffee. And some more coffee! I’ve been sleeping way to little the last few days, but I will get some more sleep soon hopefully. I like to do stuff all the time but hate to feel tired. As I said I have a film shoot all day so I need to be on top, guess I will as soon as we start! ;-) My plan is to workout later tonight with the boot camp girls but we’ll see how late this will go on, hoping to make it since I know how good I feel after it. Time to start here so I will go for a coffee refill, wonder how many times I’ve said that in this post? Haha, tired girl. Talk to you soon lovelies <3

6 reaktioner på “COFFEE REFILL”

 • meloni says:

  Hello lam is happy youfind fernd.
  I’m sory .I’m very good spiking inglish.

 • Anna says:

  Not good to work out tired, your body telling you to rest :p hugs!

 • ISA says:

  haha, jag blir sugen på kaffe av detta inlägg.. och jag sitter ändå och dricker kaffe nu ;) addicted!

 • Anna says:

  Läser din blogg varje dag, älskar den! Bilderna är fantastiskt fina och du inspirerar många på många sätt, fortsätt vara du…en stor glädjespridare är vad du är. Kram på dig vacka Janni.

 • Val says:

  Great photography! That last shot of the foamy milk on the coffee looks delicious :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.