MOUNTAINS

janni-deler-mountains-innsbruckDSC_5490
janni-deler-mountains-innsbruckDSC_5498
janni-deler-mountains-innsbruckDSC_5494
janni-deler-mountains-innsbruckDSC_5501

Today’s view and new flash testing!

 Hello from Innsbruck! Allt har gått väldigt smidigt hela dagen, sov hela flygresan och sen blev jag upphämtad av Jon så körde vi två timmar för att komma hit. Så gött att vara tillbaka här! Vi bor i Jons bror Hans lägenhet som är riktigt fin, kolla bara utsikten… Har varit ganska grått idag men imorgon ska det vara sol så då blir det ut till backen tidigt. Har bara tagit det lugnt resten av dagen vilket min kropp var i stort behov av, blir alltid så lugn när jag kommer till bergen. Vi testade en blixt som jag tog med till kameran, ska leka lite med den i dagarna så kanske vi får till något. ;-) Tidigt i säng för oss idag så vi är laddade för imorgon, hoppas ni haft en härlig dag också. Puss på er! <3

//Hello from Innsbruck! Everything have gone really smooth all day, slept on the plane and got picked up by Jon and then we drove two hours to get here. Feels so good to be back here! We stay in Jon’s brother Hans place that’s truly amazing, just look at this view… It’s been pretty grey today but apparently it’ll be sunny tomorrow so we will try to hit the slope early. Been chillin the rest of the day which my body really needed, I always get so calm when I go to the mountains. We tried a flash I brought for my camera, will play around with it these days and maybe we can get something good. ;-) Early night for us so we are ready for tomorrow, hope you guys had a great day as well. Hugs! <3

15 reaktioner på “MOUNTAINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.