DINE OUT

janni-deler-vapiano-innsbruckDSC_5523
janni-deler-vapiano-innsbruckDSC_5524
janni-deler-vapiano-innsbruckDSC_5527
janni-deler-vapiano-innsbruckDSC_5526

Cozy night at Vapiano, it was time to get out of the house for a while…

Vi var tvungna att lämna hemmet en stund tyckte jag så vi åkte till Vapiano för lite mat. Älskar deras sallader, det slutade med att vi alla åt sallad för en gångs skull. Jon är ju inte ett lika stort fan av sallad som jag är men han gick med på att testa! ;-) Mysig kväll, tycker verkligen om att vara här. Blir så lugn (och trött!). Ska försöka hålla oss vakna ett tag till, ska ta något gott kvällssnack nu. Känns som man äter typ hela tiden, men det är gött! Ha en mysig kväll mina fina, puss och kram. <3

//We had to leave the house at least for a while so we went to Vapiano for some food. Love their salads, it ended up with all of us having salad for once. Jon is not as a big fan of salad as I am but he tried it! ;-) Cozy night, I really like to spend time here. I get so calm (and tired!). Will try to stay awake for a while longer, will go and get myself a nice night snack now. Feels like we eat like all the time, but I love it! Have a cozy night my loves, kisses and hugs! <3

12 reaktioner på “DINE OUT”

 • Andrea says:

  You should try L’Osteria in Innsbruck as well. Nice place and food.

 • Carolina says:

  What do you usually snack at night girl? Kisses

  • Janni says:

   It all depends what I feel like but recently I’ve had mango, yoghurt and granola. :-) Hugs!

 • Tessa says:

  I think you would hardly survive the typical lifestyle of working people, in almost every post I can read “I´m tired, it makes me tired,…”. It makes me laugh ´cause you probably don´t know what means the word “tired”.

  • Janni says:

   Haha, I for sure know what tired means and I have work to do every day. I don’t have a weekend like most people. And just so you know, I’ve had a 8-5 job and I’m working way more now than what I did back then. So yes, I know the word tired pretty good.

 • Vad mysigt! Salladen såg jättegod & fräsch ut & jag håller med dig att det är så gott med sallader. Fina ni är tillsammans era turturduvor!
  Mvh Anette Starby

 • Du är så fantastisk vacker! Ha en underbar helg :) Kram

 • Ida says:

  Gillar också vapianos sallader men vet aldrig vilken jag ska ta:) har du några bra tips eller favoriter därifrån? Kram

  • Janni says:

   Min favorit är den stora mixsalladen med 2x lax eller kyckling, sen brukar jag ta balsamico-dressingen. Och extra ost! ;-) Kram!

 • Elsa Winge says:

  Skulle vilja fråga, utan att det låter som ett påhopp(!), varför du aldrig äter pasta? Det är ju så himla gott! KRAM

  • Janni says:

   Åh jag tycker ju inte det… Hatar nudlar pga konsistensen och känner lite samma med pasta. Gillar med sötpotatis och ungsbakad potatis. ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.