INNSBRUCK TOWN

janni-deler-innsbruckDSC_5706
janni-deler-innsbruckDSC_5713
janni-deler-innsbruckDSC_5830
janni-deler-innsbruckDSC_5822
janni-deler-innsbruckDSC_5827
janni-deler-innsbruckDSC_5751
janni-deler-innsbruckDSC_5835

Had a day off the slope today so we went to Innsbruck Center!

Bestämde oss för en vilodag idag, förhoppningsvis hinner jag åka lite imorgon innan jag flyger hem. Våra kroppar var helt slut så vi bestämde oss för att vila, åkte in till Innsbruck centrum istället, typ kär i det stället! Så fina byggnader, små hus och väldigt vackert. Har bara varit där en gång innan men då var det mörkt och vi åkte direkt till en restaurang. Jag är sjukt glad att vi gjorde det idag, kul att se. :-) Filmade lite också så ska se om vi får till något, är ju inte så van med att filma… Puss! <3

//Decided for a rest day today, hopefully I will have time for some more skiing before my flight tomorrow. Our bodies were so sore so we decided to rest, went in to Innsbruck center instead, I’m almost in love with that place! Amazing buildings, mini houses and just so beautiful. I’ve only been there once before but then it was dark and we drove straight to a restaurant. I’m so glad I got to see it. :-) Did some film shooting as well so I will see if we got something, I’m not really used to making videos… Hugs! <3

4 reaktioner på “INNSBRUCK TOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.