TRIUMPHAL ARCH

janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5771
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5761
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5779
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5806
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5774
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5792
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5802
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5724
janni-deler-triumphal-arch-innsbruckDSC_5813

Gina Tricot sweater/ Sheinside skirt (here!)/ Céline bag/ Choies.com boots (here!)

Det här blev alltså resultatet av plåtningen, det här stället alltså… Älskar! <3 Nu har ni fått se hur det går till och hur resultatet blev hehe, kanske inte var så svårt att lista ut men jag tänkte att det kanske kunde vara kul att se det hela vägen. :-) Som ni märker har jag en liten hang up på polo-tröjor, blir alltid så när vintern börjar komma. Sen att jag har några som ser identiska ut behöver vi inte gå in på, mjuka och sköna är det som spelar roll. ;-) Time to fly, hörs hemma i Sthlm nästa gång!

//So this is the result from the outfit shoot, this place… Love it! <3 Now you’ve gotten to see how we do it and the result hehe, maybe not too hard to figure out but I thought it could be fun to see the whole process. :-) As you may have noticed I have a bit of a hang up on turtlenecks, always the same when the winter is coming. We don’t need to talk about the fact that I have a few identical ones, soft and comfy is the important thing. ;-) Time to fly, talk to you back in Sthlm!

16 reaktioner på “TRIUMPHAL ARCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.