MOUNTAIN HOURS

janni-deler-skioutfit-head-7
janni-deler-skioutfit-head-8

Last day up here today, can’t wait to come back!

Good morgon! Sista dagen för mig idag, kommer kännas riktigt sorgligt att åka härifrån. Har haft en helt fantastisk resa! Har packat med allt till backen eftersom vi ska åka direkt till München till mitt flyg, allt för några timmar till där uppe. ;-) Väl hemma kommer världens bästa mamma och hämtar mig så ska vi äta middag, tror jag har en ganska bra dag framför mig iallafall. Hörs på flygplatsen, puss hjärtan! <3

//Good morning! Last day here for me, will be really sad to leave this place. I’ve had the most amazing trip! Packed all my bags and brought them to the slope since we’re going straight to Munich and my flight, do it all to spend a few more hours up there. ;-) When I’m coming home the best mom in the world will pick me up and we’ll have dinner, think I have a pretty good day ahead of me. Talk to you at the airport, hugs babes! <3

10 reaktioner på “MOUNTAIN HOURS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.