COFFEE DATE

janni-deler-coffee-dateDSC_5856
janni-deler-coffee-dateDSC_5861
janni-deler-coffee-dateDSC_5854

Perfect soy cappuccino with my babe, we had some catching up to do…

God morgon från kaffeälskaren! Igår hade jag kaffe-date med finaste Alexandra och planerade lite inför helgen, vi ska till Göteborg och fitnessfestivalen, någon av er som kommer dit? :D Vi hade en heel del att prata om, är så glad att jag har den fina tjejen i mitt liv. <3 Drack en perfekt soja cappuchino som var perfekt storlek, hatar när man får mini-koppar… Jag vill ju ha massa kaffe hehe! Nu ska jag iväg och ta cellprovtagning, fick kallelse för snart två år sedan men inte gjort det ännu. Superviktigt att göra så tog tag i det nu! Ha en fin dag så hörs vi sen, puss hjärtan!

//Good morning from the coffee lover! Yesterday I had a coffee date with the best Alexandra and planned our weekend, we’re going to Gothenburg and the fitness festival, anyone of you who will come? :D We had so much to talk about, I’m so happy for having this girl in my life. <3 Had a perfect soy cappuccino in the right size, hate it when you get it in a mini cup… I want lots of coffee hehe! Now I’m about to go and do a cell specimens test (don’t know if it’s the right word), I got a paper about it two years ago but haven’t done it yet. Super important so now I just have to do it! Have a great day and I’ll talk to you later, hugs babes!

29 reaktioner på “COFFEE DATE”

 • alizée says:

  Please jannid , where do you buy your woolly hat ?

  • Janni says:

   Oh it’s super old, from Indiska. I’m sure you can find a similar anywhere, try H&M or whatever. :-) Hugs!

 • Emma says:

  Jag har också fått en kallelse men drar ut på det, ryser av tanken. Men som du säger är det superviktigt så antar att jag bara måste får det överstökat :)

  • Janni says:

   Superviktigt, och det var absolut inte jobbigt. Gick snabbt och smidigt så ta dig dit nu!!!! ;-) kram!

 • Tina says:

  Superviktigt och så bra att du gick!
  När kommer filmen om hur man lockar håret så fint?
  Ha en bra dag!

  • Janni says:

   Jag måste få hjälp att filma så när det är löst så kommer den upp snart!! :-) Kram!

 • Sussi says:

  Coffe is not my cup of tea…. Beställd emin första kaffe häromdagen men var tvungen att ösa ner socker för att det skulle bli någorlunda drickbart. Haha, Detta gjorde enbart efter tjat och utmaning från sambon.

 • Hanna says:

  Jag älskar din skjorta :) Jag bor i Finland och jag läser din blogg så jag kan preppa min svenska! Tack för dig att du skriver också på engelska så jag kan titta från engleska texten om jag förstår inte. Du är så trevlig och jag gillar dina texter. Tack Jannid! :)

 • maria says:

  Men åh vilket fint mobilskal man skymtade!!

 • My says:

  Måste bara säga att det är så himla bra när storbloggare som du lyfter fram att ni tar cellprover! Det är så otroligt viktigt och kan rädda många liv. Jag drog själv ut på det ett par år innan jag kom iväg, vilket var onödigt och dumt. Skriv gärna om hur smidigt det går till så kanske fler vågar ta sig dit :) Kram!

  • Janni says:

   Vad härligt att höra, tänkte faktiskt inte ens på att jag skrev det men det verkade uppskattas! Så viktigt att göra det så hoppas fler tar efter. :-) Kram!

 • Michelle says:

  Men gud så gott det där såg ut! Krämig cappuccino kan ju vara det godaste som finns :)

 • Linn says:

  Alltså verkligen toppenbra att du nämner en sak som att du ska göra cellprov Janni. Jag skulle gjort det i tisdags men jag ändrade tiden bara för jag vart för nervös och ska göra det imorgon istället, känns som jag hade tänkt ändra tiden igen och känns som man är den ända i världen som gör sånna prov, men som du säger det är ju super viktigt och alla får ju en kallelse vi 23 års ålder och JA jag ska absolut gå dit imorgon och göra detta! Tack för att du är så grym! Kram

  • Janni says:

   Men vad härligt att höra!! BRA, klart du ska gå dit! Inte alls jobbigt och det gick supersnabbt, bara att ta sig i kragen och göra det. Jag har också dragit mig för det eftersom jag inte haft “tid”, fick prioritera idag bara. :-) Lycka till imorgon, du behöver inte vara nervös. Kram!! <3

 • Sofia says:

  Var kommer skjortan ifrån? Skitsnygg!:)

 • Linnea says:

  Vad är det för café? Ser jättemysigt ut :)

  • Janni says:

   Det ligger i Sturegallerian, kommer inte ihåg vad det heter men brevid uppgången till Escalier. :-) Kram!

 • alena says:

  thought it was a lunch date? aleks said so why didnt you eat anything? i never see you eating anything besides salad acutally…you always say you eat so much but you either eat nothing or salad…you cant live from salads actually…it may be a healthy dish but it isnt healthy if you only eat salad because you will get to less energie, no fats, no carbs..and so on..

  • Janni says:

   Sweetie, you have to remember that I show you a small part of my life. Alex had a late lunch and I ate like 3 hours earlier, if that’s important for you to know. I can’t write down all that kind of stuff. And of course I don’t just eat salad, I would never be able to be as active and workout as much as I do if I did. I know what MY body needs and want more than anyone else, I eat 5-6 times a day so don’t worry. I eat enough of everything, fat, carbs, protein and so on. I said coffee date since it was exactly that for me. Remember, you don’t see all I eat and do here on my blog. Hugs!

 • Amanda says:

  Äter du alla slags soja produkter? Jag älskar soja mjölk och soja latte men har blivit tillsagd att det är dåligt och massa hormoner i… Men tänker om du dricker det som har sån svinsnygg kropp så borde väl jag också haha! Har SJ hört något om det och du struntar i det? Kram

  • Janni says:

   Jag vet, har hört det också men tar jag en kaffe ute och det finns sojamjölk så tar jag det. Ibland köper jag soyghurt också men äter det så pass sällan så tror inte det är någon fara då. :-) Tror mer att det påverkar kroppen dåligt inifrån men om du inte överkonsumerar så tror jag det är lugnt! Kram!

 • Linnea says:

  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag undrar om du fortfarande använder dig av Exuviance hudvård? Eller använder du något annat märke nu? :)
  Din hy är ju fantastisk!!
  Kram Linnea

 • Marii says:

  Hey Janni! I’m from Estonia and i read your blog every day, so i’ve read every post in this blog but i don’t remember(and didn’t find i honestly tried to find) if you have said where i could find this iPhone case? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.