GETTING COLD

janni-deler-acne-velociteDSC_3208
4ac5b7260dba5c9bb1aa6e555932e1c6

It’s freezing in Sthlm at night, finally time to use my favorite jacket again!

Klockan sprang iväg idag, var och körde bootcamp nu på kvällen sen fastnade jag framför paradise hotel… ;-) Fick nästan springa till tunnelbanan efter träningen, höll på att frysa ihjäl (eller okej, lite överdrift men nästan)! Har alldeles för kalla jackor för kvällarna, saknar min favoritjacka. Har lämnat den hemma hos min pappa eftersom den tar så stor plats och vill inte ha den på vinden så nu måste jag åka ut till Lidingö och hämta den. Typ imorgon, vill ju inte bli sjuk haha! Nu ska jag ta en varm dusch och slänga mig i sängen, hörs imorgon babes. Sov gott! <3

//Time went by so fast today, did the bootcamp workout today and after that I got stuck in front of paradise hotel… ;-) I almost ran all the way to the tube after our workout, felt like I was going to freeze to death (well not really, some exaggeration but almost)! My jackets are way too cold for the nights here, miss my favorite one. I left it at my dads place since it takes a lot of space and I didn’t want to leave it in the attic so now I have to go to Lidingö to get it. Like tomorrow, don’t want to get sick haha! Time for a hot shower and then straight to bed, talk to you tomorrow babes. Sleep tight! <3

18 reaktioner på “GETTING COLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.