Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | November 29, 2014

WEEKEND BREAKFAST

janni-deler-weekend-breakfastDSC_5890janni-deler-weekend-breakfastDSC_5900 janni-deler-weekend-breakfastDSC_5896 janni-deler-weekend-breakfastDSC_5898

Early breakfast this morning, now we’re ready for a full day on the festival!

God morgon babes! Hur gött är det inte med hotellfrulle? Åt massa gott för att orka med hela dagen, kommer nog behövas… ;-) Nu är det snart dags för dörrarna att öppnas och sen är det fullt ös tills imorgonkväll. Sov som en stock inatt, vaknade i samma position som jag somnade vilket måste betyda att jag sov hårt haha! Dags för en kopp kaffe till, vi hörs under dagen. Puss! <3

//Good morning babes! How nice is it with hotel breakfast? Had a lot of good food to have energy for the day, think I will need it… ;-) Soon time to open the doors to the festival and then it’s full on until tomorrow night. Slept like a baby all night, woke up in the same position as I went to sleep haha! Time for some more coffee, talk to you during the day. Hugs! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “WEEKEND BREAKFAST”

  Vad gott det ser ut & hotellfrukost är verkligen speciellt gott!
  Med vänlig hälsning Anette Starby

  Reply

  Åh va mysigt det såg ut. Och himla gott också!

  Ha en rolig dag på festivalen!

  Reply

  gudars så gött! hehe på andra bilden trodde jag det var hemma hos er först, jag ba vilken jäääävla lägenhet ;) haha kram!

  Reply

  Ser ju supergott ut! Hoppas du får en bra helg, Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här