FEMIMAL

janni-deler-femimalDSC_5915

Happy and tired after a long day at the Fitness Festival!

Förlåt för megadålig uppdatering, nästa vecka lovar jag att komma tillbaka med massa ny energi. Har varit lite för hektiskt senaste dagarna. Höll igång hela dagen idag på mässan, grymt mycket folk och ni är ju för goa som kommer fram. F*n vad jag gillar er! <3 När vi var klara bytta vi bara om snabbt och åkte direkt iväg på middag, nu kom vi precis hem och ska sova. Har varit otroligt kul med Femimal, så stolt över min fina vän som gjort det här! Nu ska jag försöka sova lite så jag är pigg imorgon, hoppas ni haft en fin kväll. Puss och kram!

//Sorry for my bad update, next week I promise to be back with lots of new energy. Have been a bit too hectic the last few days. All day have been super busy at the festival, a lot of people and you’re just too sweet when you come to me to talk. So much love to all of you! <3 When we were done we got ready and went straight to dinner, just got back to the hotel to get some sleep. It’s been a super fun day with Femimal, I’m so proud of my amazing friend who made this! Time to get some sleep so I’m energized tomorrow, hope you had a great night. Kisses and hugs!

3 reaktioner på “FEMIMAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.