BAGGY LEATHER

janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_5990
janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_5986
janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_6010
janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_6007 copy
janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_5998
janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_5985
janni-deler-baggy-leatherpantsDSC_6001

Old hat/ Jacket here!/ Zara top/ Lindex pants/ Nike shoes/ Chicwish bag

Kände mig lite hiphop-ig idag, haha! Vad är grejen med handen i fickan? Det var väl kallt gissar jag, om någon störde sig på det. ;-) Möten möten hela dagen lång, har hunnit med hur mycket som helst idag och ikväll ska jag bara mysa med mig själv. Önskar jag hade ett badkar… Får mysa framför en film istället! Hann hänga med Alexandra en snabbis iallafall, så hon fick rycka in som fotograf. (Tack babe!) Och ni, TACK för all feedback! Hoppas ni kommer gilla kollektionen, nu är det inte långt kvar. Ha en underbar kväll, den här veckan är knas så ska försöka sova tidigt. Puss och massa kärlek! <3

//Felt pretty hip hop-y today, haha! What’s up with the hand in the pocket? Guess it was cold if someone noticed. ;-) Meetings meetings all day long, I’ve done so much today so tonight I will just have a cozy night alone. Wish I had a bath tub… It will be a movie instead! Had some time to hang out with Alexandra for a quicky today, she was my photographer for the day. (Thanks babe!). And you guys, THANKS for all your feedback! I really hope you will like the collection, will be out soon. Have a great night, this week it really crazy for me so will try to go the bed early. Kisses and lots of love! <3

12 reaktioner på “BAGGY LEATHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.