SNEAK PEEK

IMG_9334bw copy

What we did yesterday, and a sneak peek of my new years eve collection! Photos by Frida Möller.

Satte ihop ett litet kollage från igår, nu ska jag äntligen berätta vad jag sysslat med ett bra tag… Jag har designat en nyårskollektion!!! Snacka om dröm som går i upplevelse! Känslan av att rita/se ett plagg i huvudet till att sedan ha plaggen framför sig, känna på de och ha på sig är en otroligt häftig känsla. Jag hoppas ni kommer gilla grejerna, ni ser en liten liten del av två av plaggen. Jag och bästa Sanne har haft otroligt kul (och hjärtklappning ibland!) under den här processen, härliga tjej. Vill bara visa er allt nu men måste hålla mig någon dag till, men jag hoppas att ni är sugna på lite shopping i veckan. ;-) Jag kommer svimma om jag ser er gå runt i mina kläder, vet inte något som kan slå den känslan. Jag är SÅ glad, och jag hoppas ni blir det också. PUSS! <3

//Created a collage from yesterday, now I can finally tell you what I’ve been doing for quite some time… I’ve designed a new years eve collection!!! Talk about dream come true! The feeling of drawing/see a piece in my head and then have the clothes in front of me, feel them and wear them is such a cool feeling. I hope you will like it, you can see a tiny tiny part of two of the pieces. Me and the best Sanne have had a great time (and some crazy headache sometimes!) during this process, amazing girl. Just want to show it all to you now but I have to wait for a few more days, hope you’re in the mood for some shopping this week. ;-) I will faint if I see you wear my clothes, can’t think of anything that could beat that feeling. I’m SO happy about this, and hoping for you to be it as well. HUGS! <3

21 reaktioner på “SNEAK PEEK”

 • Filippa Lund says:

  ÅH VA SPÄNNANDE!! Och va kul att du får göra detta. Kan tänka mig att känslan är oslagbar! Ser fram emot att se din kollektion snäckan! / Puss Filippa

 • Ana Jordão says:

  I can’t wait to see it…
  Show us, as soon as possible, pleeeeeaaaaase

 • Åhh vad kul! GRATTIS! Är så nyfiken på att se!

  http://trendeneur.com

 • Sussi says:

  Men vad roligt. :D

 • Pernilla says:

  Åh gud vad roligt, stort grattis :D ser verkligen fram emot att se resultatet. Du har sån grymt snygg stil. Jag kommer garanterat köpa något :) stor kram!

 • anna says:

  Åh guud. grymt rolig nyhet, två av mina favoritbloggar !! :D apropå snygga grejer, varifrån är din guldiga ring med som ett glittrigt “spänne” på ? den du har väldigt ofta. den är så fin, kan inte släppa den, skulle så gärna vilja ge en sån till min mamma i julklapp (så jag kan låna den själv också..) kramar!

 • Anna says:

  Men vad otroligt spännande!!! Av det lilla som syns så väntar vi på något magiskt

 • Effie says:

  Congratulations! very happy for you! will there be delivery all accross Europe? I am sure it will be sold out so quickly though we need to be quick ahah <3

 • Val says:

  Congrats! That’s so exciting! Hoping you will be shipping to the US too :D

 • Tyra says:

  Så utrolig gøy!! Gratulerer så mye!! Vil det være mulig å bestille klærne til Norge? :D Gleder meg til å se resten, sikker på at det er superfint alt sammen :)

 • alena says:

  sooo cool, you must be soo happy and i am happy for you too :) yaay cant wait to see moooore :))))

  one question: so it is a collection for sannes webshop?? like hanna fif something for nelly or rebecca stella for nelly or fanny for estradeur…so you have now a collection for sanne??? did i understand that right? :))

 • Mamma says:

  Vad roligt! Spännande… <3

 • ISA says:

  sjukt kul! verkligen din grej! :D

 • Leonie says:

  OMGGGG I definitely have to buy it !!!! Thats too cool, congratulations <333

 • Att designa egna kläder är nog de flestas dröm. Jag har också alltid drömt om det & får så mycket idéer i mitt huvud hela tiden. Vad rolig för dig att du har fått den äran & jag ser fram emot din kollektion för du har bra smak.
  Mvh Anette Starby

 • Åh va kul, ser såå snyggt ut! Längtar verkligen tills de kommer ut :)

 • Lorna says:

  Woow, that’s soo cool!! Congrats!:)

 • Filippa says:

  Men ja tack!! Jättespänd på att få se detta, kul :-D

 • Matilda says:

  Jag såg först nu att du också har ett födelsemärke på din kind, jag har aldrig tänkt på det innan. Jag har själv ett födelsemärke på kinden kanske något större som jag funderat på att ta bort. Men ja, man kanske inte tänker på att jag har det heller. :)
  Annars jättestort grattis till dig, ser fram emot att se detta! Så kul.
  Kram du är grym!

 • Julia says:

  Åh va kul bästa janni. Så nyfiken jag blev nuuu!!<3

 • Moster says:

  Va kul ! you go girl! Sade just till ella (när hon frågade vad jag tyckte hon skulle jobba med när hon blir stor)-vad du vill Ella! Kan man väl inte sade hon. Jo sade jag vill du något riktigt mycket och kämpar för det så kommer du kunna det ….. Du är ju lite på väg Janni,,, ( kanske inte riktigt sant att man kan allting men vill ju inte förstöra barnens drömmar kommer man inte ända fram så en bit ialla fall ,,,kramar och lycka till

Leave a Reply

Your email address will not be published.