GLOSSY NIGHT

janni-deler-glossybox-nightDSC_6089
janni-deler-glossybox-nightDSC_6105
janni-deler-glossybox-nightDSC_6092
janni-deler-glossybox-nightDSC_6093
janni-deler-glossybox-nightDSC_6094
janni-deler-glossybox-nightDSC_6101
janni-deler-glossybox-nightDSC_6088
janni-deler-glossybox-nightDSC_6113
janni-deler-glossybox-nightDSC_6117
janni-deler-glossybox-nightDSC_6133
janni-deler-glossybox-nightDSC_6135
janni-deler-glossybox-nightDSC_6137
janni-deler-glossybox-nightDSC_6127

Super cozy girls night with Glossybox last night!

Åh vilken mysig kväll vi hade igår! Underbara Frida bjöd tillsammans med Glossybox in till en härlig tjejkväll. Grymt god mat från Supper, man fick fixa naglar och även prova på trådning av ögonbryn. Har träffat Tilda som startat Rapide Brow Bar förut, blir imponerad av så grymma tjejer. Gick till deras nya salong idag i Fältöversten och färgade bryn och fransar, alltså trådning är grejen haha! Drack lite goda drinkar och snackade ikapp, jag avslutade kvällen som tomte och delade ut julklappar… ;-) Otroligt mysig kväll, tack Frida och Glossybox! Hörs imorgon fina ni, massa kärlek! <3

//We had such a cozy night last night! Amazing Frida invited us with Glossybox for a girls night. Great food from Supper, we got our nails done and also got to try threading our eyebrows. I’ve met Tilda before who started Rapide Brow Bar, I get so impressed by girls that really give it all and believe in themselves. Went to their new salon today and tinted my eyebrows and lashes, threading is really the way to go haha! We had some drinks and talked about everything, finished the night as santa claus and handed out some christmas gifts… ;-) Super cozy night, thanks Frida and Glossbox! Talk to you tomorrow babes, lots of love! <3

6 reaktioner på “GLOSSY NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.