RED BIKER

janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9753
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9731
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9772
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9759
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9785
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9765 copy
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9797
janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9787

River Island hat/ Jofama jacket (here!)/ H&M top/ Anine Bing jeans/ Balenciaga bag/ Isabel Marant shoes/ Bracelet (for her) here!

Lite färg igen, har inte använt den här jackan förut men älskar färgen. :-) Det var lite kallt men jag hade en stor tjocktröja över, om någon undrade… Som ni ser så har jag just nu ett nytt armband som känns helt rätt. Har pratat en del om Plan och #förhenne och det är något jag verkligen brinner för och jag vill hjälpa till att göra skillnad. Vi är 14 personer som känner samma sak, därför har vi gjort ett projekt tillsammans som kommer släppas den 8 dec. Tills dess kan ni också göra skillnad och köpa samma armband som jag har HÄR! Tycker det är fint och visar att man bryr sig. :-) Nu är det julmys på kontoret som gäller! <3

//Some color again, haven’t used this jacket before but really love the color. :-) It was a bit cold but I also wore a big sweater over this, if anyone was wondering… As you can see I have a new bracelet that just feels so right. I’ve told you about Plan and #förhenne (for her) and it’s something I really want to help and make a difference. We’re 14 people that feel the same way, together we did a project that will be released on 8th of dec. Until then you can also make a difference and buy the same bracelet I have HERE! I think it’s beautiful and show that you care. :-) Now it’s time for a cozy christmas celebration (early) at the office! <3

11 reaktioner på “RED BIKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.