BROW BAR

janni-deler-rapide-browbarDSC_6155
janni-deler-rapide-browbarDSC_6160
janni-deler-rapide-browbarDSC_6164
janni-deler-rapide-browbarDSC_6168

Went to Rapide Brow Bar to fix my brows before our trip to Morocco!

Äntligen kan jag andas ut, nu har jag packat väskorna och är redo för Maroooocko!!!! Den här veckan har varit helt sjuk, har typ haft svårt att andas senaste dagarna för jag har stressat så mycket men nu känner jag mig lugn och SÅ redo för lite “semester”. Kommer ju såklart blogga på som vanligt, sen har jag ytterligare en sjukt rolig sak på g som ni förhoppningsvis kommer få se i veckan. Hade en timme över igår så jag sprang förbi Tilda i Fältöversten och färgade bryn och fransar, känner mig sjukt fräsch och har sprungit runt osminkad hela dagen fast jag känner mig sminkad. Perfekt inför resan! Nu ska jag ta en kopp te och sova, can’t wait. Puss hjärtan!

//Finally time to breathe out, my bags are packed and I’m ready for Moroooccoo!!! This week have been crazy, I’ve had a hard time breathing the last couple of days because of the stress but now I’m starting to feel calm and SO ready for some “vacation”. Will blog as usual of course, I also have a super fun thing that I hopefully can show you next week. Had an hour free yesterday so I went by Tilda to tint my lashes and eyebrows, feel so fresh and haven’t used any make up today but still feels like I have it on. Perfect before the trip! Time for a cup of tea and then sleep, can’t wait. Hugs babes!

4 reaktioner på “BROW BAR”

 • Solene says:

  I didnt know that we could do it before going under the sun ! How long does it last when youre doing this before a week with sun/beach/sea? I mean , does it stay as long as you want ? I dont think we could do this anywhere so i will search if this “brand” (idk the right word) of this brow bar exist in france!
  Nice outfit before so fresh and orangy browny makes you tan a little bit “stronger” thats nice !
  Have a hreat night Janni :)
  Solene

  • Janni says:

   Oh yes you can, it’s perfect in the sun as well and you don’t need make up! ;-) I still have the color left after sun/bath so I would say it lasts for about 3-4 weeks maybe, it’s different every time hehe. I’m sure you can find it in france as well. Big hug! <3

 • Linnea says:

  Vad kul att åka till Marocko. Jag skulle också vilja åka dit och testa på att surfa. Har läst på flera andra bloggar som har varit där att det har vart bra :)

 • Härligt att känna sig snygg, fräsch & sminkad när man egentligen inte är det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.