IMAGINE

janni-deler-imagineIMG_1775
janni-deler-imagineIMG_1754
janni-deler-imagineIMG_1785
janni-deler-imagineIMG_1795
janni-deler-imagineIMG_1772
janni-deler-imagineIMG_1800
janni-deler-imagineIMG_1777
janni-deler-imagineIMG_1806

RayBan glasses/Bershka top/ Shorts from Bali/ Bershka shoes

De här shortsen är helt klart mina favoriter! Mjuka, sköna och söta, precis som jag gillar det. :-) Från marknaden på Bali, som de flesta av er vet så älskar jag marknader. Imorgon eller övermorgon ska vi till en marknad här i Marocko, hoppas jag hittar massor av roliga saker! Idag har vi bara chillat, har väntat på vågorna men vattnet har varit väldigt lugnt hela dagen så vi väntar fortfarande… Kommer upp en film ikväll om jag får upp den, har kämpat några timmar men håll ut finingar! <3

//These shorts are for sure my favorites! Soft, comfy and cute, just the way I like it. :-) Found them on the market in Bali, like most of you already know I love markets. Tomorrow or the day after we’re planning to go to a market here in Morocco, hopefully I will find lots of fun things! Today we’ve just been chilling, been waiting for the waves but the water have been super calm all day so we’re still waiting… Will try to post a video here tonight if I can get it up, I’ve been trying for a few hours now so stay tuned babes! <3

4 reaktioner på “IMAGINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.