SURFIN’

DCIM100GOPROGOPR0072.
DCIM100GOPROGOPR0060.
DCIM100GOPROGOPR0076.

Calm day in the water yesterday, hoping for some more waves today!

God morgon! Nu ska vi snart packa ihop och åka och surfa igen, igår var det väldigt lugnt så kunde inte åka så många vågor. Men det var skönt att sitta där ute ett tag och njuta, sen ville jag ha vågor haha! ;-) Det är så kul när alla är ute i vattnet tillsammans, speciellt när det är lugnt så man kan sitta och snacka där ute. Älskar bilden på Fanny och Julian, riktigt härlig! Nä nu ska jag byta om och hoppas på massor av surf, börjar verkligen fasta för det. Puss! <3

//Good morning! Time to pack up and go out for some more surfing, yesterday was pretty calm and not so much waves. But it was nice to sit out there for a while and enjoy, but I wanted to have some waves haha! ;-) It’s so fun to be out in the water together, especially when it’s calm and you can sit out there and talk. Love the pic of Fanny and Julian, just happiness! Now I need to change and hope for lots of surf, really starting to like it. Hugs! <3

4 reaktioner på “SURFIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.