BLURFIN MOROCCO

5F4A5811

The whole team: Alexandra, Fanny, Victoria, Johanna, me, Lisa, Julian, Hannah, Kenza, Ida, Rami

Här är hela gänget som är här, vi har så sjukt kul och mysigt. Visst är vi snygga i våra våtdräkter? ;-) Ikväll är det bonfire-night och barbecue, får se hur sent det blir. Imorgon ska vi till en stad som ska vara riktigt vacker, ska bli kul att se lite mer än stranden även om jag älskar det. Vill ju surfa mer!! Fick inte upp filmen men den laddar fortfarande så hoppas på att den är klar imorgonbitti, den som väntar på något gott haha! Puss hjärtan, ha en fin kväll. <3

//Here’s the whole team that’s here, we have so much fun and super cozy. How good do we look in our wetsuits? ;-) Tonight it’s bonfire-night and barbecue, don’t know how late it’ll be. Tomorrow we’re going to a small town that’s supposed to be really beautiful, will be fun to see something else than just the beach even if I love it. Just want to surf more!! Couldn’t upload the video today but it’s still loading so hopefully it will be up tomorrow morning, soon my friends. Hugs babes, have a lovely night! <3

6 reaktioner på “BLURFIN MOROCCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.