SURF CHICS

janni-deler-surf-partyDSC_6817
janni-deler-surf-partyDSC_6814
janni-deler-surf-partyDSC_6791
janni-deler-surf-partyDSC_6813
janni-deler-surf-partyDSC_6831

Party time with my babe Fanny!

Igår körde jag och Fanny dagsfest haha, först på dagen och sen fortsatte vi där på samma ställe på kvällen. ;-) Visar bilder sen! Det är så skön känsla här, musik och bara väldigt skönt. Jag känner mig avslappnad i hela kroppen för en gångs skull, tror den här resan var precis vad jag behövde. Idag ska vi flytta till hotellet vi har varit på under dagarna, vi har ju bott på Lapoint campet de här dagarna men nu ska vi bo några dagar på hotell. Ska bli skönt men kommer sakna camp-känslan. Hörs ikväll, puss! <3

//Yesterday me and Fanny went for a day party haha, first during the day and then we continued on the same place during the night. ;-) Will show you pics later! The feeling here is so nice, music and just a calm feeling. I feel so relaxed in my entire body finally, think this trip really was needed for me. Today we’re moving to the hotel where we’ve been to everyday, we’ve stayed at Lapoint’s camp these days but now we’re moving in to a hotel. Will be nice but I think I will miss this camp feeling. Talk to you tonight, hugs! <3

9 reaktioner på “SURF CHICS”

 • Elsa WInge says:

  Jag måste bara säga att din blogg är verkligen helt fantastisk! Kommer på mig själv att gå in alldeles för många gånger för att se om du har uppdaterat något haha. Du är så inspirerande, både klädmässigt men också hur du sprider glädje i bloggen. Ville bara säga det, hoppas du har det bra i värmen! Kram :)

 • Lovisa says:

  Hej, jag har bloggat i ett år nu på nouw (nattstad) med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och har nu drygt 10 000 läsare per vecka vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nouw.com/LovisaBriggert

 • Beach babes is what we call it, haha! Hope you have an amazing time and keep the good work going girl, soon you will a pro on surfing! :D

 • Lina says:

  Jag blir så inspirerad av din blogg och du tar så fina bilder! håller alla tummar och tår till tävlingen så jag kan försöka ta lika fina!!

  Kram Lina

 • Johanna says:

  Dagsfest med läsk då eller? Ge er alla vet att ALLA bilder är stageade hahah. Come on.

  • Janni says:

   Oj någon som är irriterad? Måste man dricka alkohol för att festa enligt dig? Det behöver inte jag, älskar att dansa och ha kul, med eller utan alkohol. Outfitbilder är ganska stageade ja, men resten är inte så speciellt stageade. :-) Kram!

 • Stefanie says:

  You are so gorgeous! I love that all your pics are very natural and authentic, your personality really shines through. Keep rocking it, xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.