BONFIRE NIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Super fun bonfire night with my babes, so much fun to dance and have a great time!

SÅ kul kväll igår! Vi började med barbecue på taket och drack lite sangria, sen åkte vi vidare till hotellet där det var bonfire night. Jag, Jon, Fanny, Julian och Kenza stannade kvar och dansade massor. Har saknat att dansa haha! Det var ganska kallt utomhus men när vi kom igång med festen blev vi varma. ;-) Idag har vi varit i Essaouira så nu är vi helt slut. Har flyttat in på hotellet nu för de sista dagarna men det var ingen fest idag. Sleepytime så vi hörs imorgon fina ni! <3

//SO much fun last night! We started with barbecue and had some sangria, after that we went to the hotel where there was a bonfire night. Me, Jon, Fanny, Julian and Kenza stayed all night and danced. I’ve missed dancing haha! It was pretty cold outside but when the party started we all got warm again. ;-) Today we’ve been to Essaoira, so now we’re super tired. We moved in to the hotel now for the last days but apparently there was no party tonight. Sleepy time so I’ll talk to you tomorrow babes! <3

11 reaktioner på “BONFIRE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.