LEO N’ PINK

janni-deler-pink-leo5F4A5781 copy
janni-deler-pink-leo5F4A5756 copy
janni-deler-pink-leo5F4A5776 copy
janni-deler-pink-leo5F4A5785 copy
janni-deler-pink-leo5F4A5778 copy
janni-deler-pink-leo5F4A5803 copy
janni-deler-pink-leo5F4A5790 copy

Sisters the label jumpsuit (here!)/ Janni by KL Sweden bag (here!)/ Nelly shoes

Färgklicken är tillbaka haha, och här matchat med min underbara väska! Alltså jag är typ kär i den… ;-) Den här jumpsuiten var verkligen inte lätt att fånga på bild, färgen är riktigt stark i verkligheten. Kanske svårt att inspireras av den här looken om ni är i Sverige, men någon kanske ska iväg utomlands i jul? Jag har ju oftast på mig färg iallafall, även om jag är på kallare ställen. Nä nu ska jag spela in en rolig sak, hörs ikväll! Puss <3

//The color bomb is back haha, and also matched with my amazing bag! I’m like in love with it… ;-) This jumpsuit was really hard to catch in the picture, the color is so strong when you see it in real life. Maybe it’s hard to get inspired by this look if you’re in a cold country, but maybe someone is going away for christmas? I usually wear colors anyway, even if I’m in a colder place. Well, time to shoot a fun thing, talk to you tonight! Hugs <3

17 reaktioner på “LEO N’ PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.