GOKART

janni-deler-gokart5F4A9220
janni-deler-gokart5F4A9228
janni-deler-gokart5F4A9237
janni-deler-gokart5F4A9245
janni-deler-gokart5F4A9273
janni-deler-gokart5F4A9251
janni-deler-gokart5F4A9261
janni-deler-gokart5F4A9318
janni-deler-gokart5F4A9349
janni-deler-gokart5F4A9389
janni-deler-gokart5F4A9397
janni-deler-gokart5F4A9366
janni-deler-gokart5F4A9445

We had SOO much fun racing go cart in Morocco, for sure one of the best things about the trip!

Jag ska snart sluta bomba er med bilder från Marocko, har så mycket kvar bara haha! Sen har jag bara varit inomhus och på möten idag så inget spännande att visa. ;-) Men iallafall, en kväll åkte jag, Lisa, Alex, Fanny och Rami och körde gokart i solnedgången. Det var så otroooligt kul och häftigt att köra utomhus, vilken kick man fick! Vi hoppade runt som små barn efteråt och skrattade konstant hela bussresan hem. Lisa vann, jag kom tvåa och resten ser ni. ;-) Världens bästa gäng! Satt och skrattade nu när jag kollade igenom bilderna, minnen för livet! PUSS på er, ha en underbar kväll! <3

//I will soon quit talking about Morocco, but I have so much left to show you haha! I’ve only been inside all day and on meetings so I really don’t have anything interesting to show you. ;-) But anyhow, one night me, Lisa, Alex, Fanny and Rami went to race gokart in the sunset. It was soooo amazing and cool to drive outside, crazy adrenaline rush! We jumped around like kids afterwards and laughed all the way on the bus ride home. Lisa won, I ended up in second place and you can see the rest. ;-) The best people! I laughed out loud editing these pics, memories for life! HUGS babes, have a lovely night! <3

14 reaktioner på “GOKART”

 • Fan vad coolt & jag har alltid velat köra go-cart någon gång. Jag förstår att ni hade kul!
  Mvh Anette

 • ida says:

  Hej! jag har ett problem som jag skulle vilja att du hjälpte mig med. jag är en aktiv tjej som spelar fotboll 3 ggr i veckan plus lite egen träning emellanåt. Ben och rumpa är de kroppsdelar som jag tränar mest och har mest muskler på men ändå så har jag börjat få celluliter på både rumpan och låren.
  varför får jag de när det är de delar på kroppen som jag tränar mest?
  hur ska jag göra för att få bort dessa på snabbast och mest effektiva sätt?
  behöver verkligen svar och är väldigt tacksam ifall jag får de :)

  • Janni says:

   Hej tjejen! Jag vet tyvärr inte varför, jag har inte stenkoll på just celluliter men jag tror det är om man äter mycket socker och dricker för lite vatten… Sen såklart gener! Fråga någon annan som har bättre koll, jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Alla har nog lite celluliter, även jag så det är absolut helt normalt. Tänk på det! ;-) Stor kram!

 • Izabella says:

  Sluta be om ursäkt för “bildbomber” och sånt det är bara KUL! Extra kul är det när det är bilder från dina resor så kan man själv drömma sig bort lite :-) kärlek till dig!

 • Linnea says:

  Så kul att testa på. Det vill jag också göra någon gång :)

 • Sylv1 says:

  I feel it will change for the Gumball 2015 ^^…
  Janni Delér: main pilot
  Jon Olsson: co-pilot
  Good end of stay ;).

  • Janni says:

   Hahahaha, that would be awesome (but paaainful)! I like to drive but not for too long, get tired! ;-) Hugs! <3

 • antonia says:

  SOOOO cool pics and i LOVE the last pic hahahahah fannys and your face hahaha priceless really love this pic a lot.

  so now i will ask maybe a really weird question but i just have to ask to know if i would have a chance (even if it verrrrrry redus). is rami into gils? or is he into men? i am just soo interested in him and i am not sure..i know that a lot of male fashion bloggers are gay and ok rami isnt a fashion blogger he is more a photographer but i dont know the way he is obsessed with beyonce and some other signs make me wonder..hahah you dont have to asnwer this if you are not sure if he would want you to answer this…thats fine. i dont want that he gets angry at you or say thats nothing of your buisness to answer this, but i cant ask him and i just would love to know so i know if here would be a chance to date him some day or not at all :D

  • Janni says:

   Haha I’m glad you liked it! <3 Naaw, I think he's in to girls but I think it's best if you ask him! Who knows, maybe you can date in the future? ;-) Hugs sweetie!

 • Ana Jordão says:

  Love love love it!!!
  I was sure that you would love it!!!!
  When I was about 10 years I did some races because my father was a go kart pilot for years… (He had the first go kart in the centre of Portugal) and my youngest sister was a pilot too. Now I barely ride…
  But we have a lot of go kart tracks where I live, among other beatiful things to see and do, like surfing… You should come here one day, you would love it!!!
  Best wishes,
  Ana

  • Janni says:

   Aah I really loved it! :D
   Oh so cool, I would love to go! Maybe I’m supposed to be a go karter! ;-) Big hug!

 • ISA says:

  för min skull får du langa hur mycket marocko du vill, så fint att se hur kul ni verkar haft :)

 • Wow, really cool pictures
  & I like your outfit :)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.de

Leave a Reply

Your email address will not be published.