CAPPUCCINO.

janni-deler-coffee-breakDSC_6778
janni-deler-coffee-breakDSC_6783
janni-deler-coffee-breakDSC_6774

Wish I had my morning coffee like this, and soon I will!

God morgon hjärtan! Sov som en stock inatt men vaknade upp med ont i halsen… Vad är grejen med att jag är halvsjuk till och från? Brukar aldrig vara det. :-( Blir frisk när jag kommer till solen haha, önskar jag satt just precis där nu på morgonen och drack min cappuccino. Som tur är ska jag till Marbella över jul och nyår (som alltid), tror jag bokar en biljett i slutet av veckan. Har några spännande möten här hemma innan jul så ska bocka av det och sen tillbaka till solen! Hur mår ni? Längtar ni till julen? Puss! <3

//Good morning lovelies! Slept like a baby but woke up with a sore throat… What’s up with me being half sick these days? Usually never happens. :-( Will get back to normal when I get back to the sun haha, wish I was sitting right there this morning having my cappuccino. Luckily I’m going to Marbella for christmas and new years (like always), think I will book my ticket for the end of this week. Have some exiting meetings here in Sweden before christmas so I will take care of them and than back to the sun! How are you? Longing for christmas? Hugs! <3

11 reaktioner på “CAPPUCCINO.”

 • Melanie says:

  Every year i’m so in love with christmas! I love the lights, the movies, this beeing together! But this year i’m writing my exam for the university in philosophy and so there is not so much time for Christmas :(

  • Janni says:

   Naaw, sweetie! Good luck with your exam, I’m sure you can take a few hours off and enjoy christmas. <3 Hugs!

   • Melanie says:

    Thank you so much! :)
    I’m really looking forward to have some “free time” at the christmas days…so more work now but maybe some time for christmas and my lovely people :)
    Hugs!

 • Sommaje says:

  Hej janni! Testa D vitamin och zink,De stärker immunförsvaret. Ha en bra dag kram :)

  • Janni says:

   Tack söta, har gjort tester nyss och hade ingen brist men ska försöka proppa vitaminer och grönsaker! Stor kram <3

 • Johanna says:

  Hej Janni, vi har precis köpt ett hus i puerto Banus, kan inte du berätta hur varmt det är där om vintern, och sen ett tips på inlägg hade kanske varit att göra ett 10 i topp marbella haha, din blogg är underbar och tycker det är jätte kul att du reser mycket man hittar så mycket inspiration till vart man själv vill åka! God Jul på dig

 • Nellie says:

  Åh, har följt din blogg sedan ett lång tid tillbaka och sett hur fint du bor i Marbella.
  Den 27de december reser jag tillsammans med min farmor och farfar till Marbella till San Pedro och stannar där en vecka till 3de januari. Jag hoppas jag kanske springer på på där nere!
  Kram

 • Linnea says:

  Det såg gott ut, men jag föredrar te eller varm choklad som varma drycker.
  Att åka utomlands just nu hade inte vart fel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.