SMILE MORE

janni-deler-smile-moreDSC_7101
janni-deler-smile-moreDSC_7150
janni-deler-smile-moreDSC_7068
janni-deler-smile-moreDSC_7083
janni-deler-smile-moreDSC_7117
janni-deler-smile-moreDSC_7096 copy
janni-deler-smile-moreDSC_7130
janni-deler-smile-moreDSC_7114

Le Specs sunglasses/ Tao of Sophia top (here!)/ Sheinside skirt/ Jennie-Ellen shoes (here!)

Smile more people! ;-) Den här tröjan alltså, blev så glad när jag hittade den. Jag är oftast jäkligt glad, skrattar och ler så jag hoppas det smittar av sig på er. :-) Har tvättat och tagit tag i massor idag, känns som det kokar i hjärnan och jag inte får något gjort. Känner så när jag har för mycket att ta tag i, slutar med att jag gör lite av allt. Nu har jag skrivit en att göra-lista, dags att bocka av allt. Ringde pappa precis som är i Marbella, tror faktiskt jag bokar en biljett dit imorgon kväll. Ska ju ändå dit så vad väntar jag på? Biljetterna lär ju inte bli billigare, vet inte varför jag intalar mig det varje gång haha! Puss på er, le och skratta mycket idag! <3

//Smile more people! ;-) This shirt, got so happy when I found it. I’m usually super happy, laugh and smile a lot and I’m really hoping that you will feel the same when you see me. :-) I’ve been doing the laundry and tried to do so much today, almost feels like my brain is burning and I’m not getting anything done. Think I have to much to do and it always ends up with me doing a bit of everything instead. Just wrote a to do-list, time to get everything done. Just called my dad who’s in Marbella, think I will book a ticket there tomorrow night. I’m going there for christmas so I don’t know what I’m waiting for? The ticket price won’t get cheaper, don’t know why I always think it will haha! Hugs babes, smile and laugh a lot today! <3

13 reaktioner på “SMILE MORE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.