BLUE BOWL

janni-deler-blue-bowlDSC_7356
janni-deler-blue-bowlDSC_7360
janni-deler-blue-bowlDSC_7361

Porridge in my moroccan bowl, smoothie and fruit.

God morgon! Så gött med gröt till frulle, min choklad-kokos proteingröt som jag längtat efter. Var tvungen att köpa med mig en skål från resan, hur gullig är den? :-) Nu ångrar jag att jag inte köpte fler! Idag är det nästan blå himmel utanför, känns underbart. Jag har bokat tvättstugan nu på morgonen så det blir till att ta tag i det nu och sen ut och få lite frisk luft. Känner mig fortfarande halvsjuk så ska ta en lugn dag idag och äta massor av vitaminer. Hörs snart babes, nu ska jag tvätta. <3

//Good morning! So nice with porridge this morning, my chocolate-coconut protein porridge that I’ve been craving. I had to buy a bowl with me from the trip, how cute is it? :-) I kind of regret that I didn’t buy more of them! Today it’s almost a clear blue sky outside, feels great. I booked the laundry-room for this morning so I need to take care of that before I go out to get some fresh air. Still feel half-sick so this will be a calm day with lots of vitamins. Talk to you soon babes, time for some laundry. <3

18 reaktioner på “BLUE BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.