MORNING, SPAIN.

janni-deler-morning-spainDSC_7381
janni-deler-morning-spainDSC_7383
janni-deler-morning-spainDSC_7382
janni-deler-morning-spainDSC_7386

Good morning from a sunny Spain, trying to get some christmas feeling…

Hello Spanien! Vi kom fram vid halv 2 inatt, åt en kvällsmacka och sprang i säng efter det. Somnade på en sekund och vaknade upp i samma position som jag la mig haha! Pappa hade dukat fram lite frulle, finns ingen bättre start. Framdukad frukost och blå himmel utanför! Åt julskinka och försökte få lite jul-feeling, här finns en liten gran och några jultomtar. ;-) Har knappt tänkt på att det är jul snart, har ju varit i Marocko och sen på resande fot men nu börjar jag känna lite. Nu ska jag äta c-vitamin och hoppas på att jag blir frisk! Puss <3

//Hello Spain! We arrived around 01.30 this morning, had a night sandwich and then straight to bed. Fell asleep in one minute and woke up in the same position haha! My dad made a big breakfast, there’s just no better start. Breakfast and a blue sky outside! Had christmas ham and tried to get some christmas feeling, we have a small tree and some santas. ;-) Almost haven’t thought about that it’s christmas soon, I’ve been to Morocco and then on the go but now I’m finally starting to feel it. Time to get some c-vitamin in my body and hope to get rid of this cold! Hugs <3

10 reaktioner på “MORNING, SPAIN.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.