PASSPORT COVER

janni-deler-passport-caseDSC_7374
janni-deler-passport-caseDSC_7371

Get my passport cover HERE! Can’t get enough of the leo… And I look super tired, can’t wait to get some sleep on the plane!

Nu är det snart dags för oss att lyfta! Jag mötte upp mamma på Landvetter flygplats, helt sjukt att hon mellanlandar här och jag ska flyga härifrån till samma ställe. ;-) Vi har käkat middag och är SÅ redo att komma tillbaka till Marbella. Mitt andra hem. <3 Jag som reser så ofta var ju såklart tvungen att designa ett passfodral (i leopard hehe, ville gå i samma spår som väskan…). Jag använder det jämt, skönt att skydda passet och så är det ju lite roligare att ha ett sånt här snyggt pass än det gamla vanliga. HÄR kan ni hitta det och även två korthållare jag gjort.  Hörs i Marbella imorgon, ha en grym kväll hjärtan! <3

//Now it’s soon time to fly! I met up with my mom here at the airport, it’s crazy that she has a stop over at the same airport that I’m flying from and we’re off to the same place. ;-) We just had dinner and I’m SO ready to come back to Marbella. My second home. <3 For me who travel so often I felt that I had to design a passport cover (in leopard hehe, felt like I wanted to match the bag…). I use it all the time, good to protect the passport and it’s also a lot more fun with a nice passport compared to the normal ones. You can find it HERE, and also two card cases. Talk to you in Marbella next time, have a great night babes! <3

5 reaktioner på “PASSPORT COVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.