ORANGE FLASH

janni-deler-orange-jumpsuitIMG_3887
janni-deler-orange-jumpsuitIMG_3932
janni-deler-orange-jumpsuitIMG_3889 copy
janni-deler-orange-jumpsuitIMG_3945
janni-deler-orange-jumpsuitIMG_3907

Sisters The Label jumpsuit (here!)/ Gianmarco Lorenzi shoes

Såhär såg jag alltså inte ut idag, haha! Men, älskar ju färg som ni vet så var tvungen att beställa den här i både orange och rosa… Man kan knyta jumpsuiten på massa olika sätt, jag lärde mig bara ett men ska öva till nästa gång. Perfekta sommar-plagget, längtar redan tills jag kan glida runt i den igen. Har funderat lite över vad ni vill ha mer av här, älskar ju er feedback men känner att den är lite upp och ner och då är det svårt att veta vad ni vill ha. ;-) Bloggar jag för ofta? Ös på med vad ni vill att jag ska skriva och visa mer av, så ska jag göra mitt bästa att bocka av allt (eller inte superkonstiga saker kanske haha). Ha en grym kväll, ska sova tidigt och vakna upp frisk har jag bestämt! Puss babes!

//So this was not my look for today, haha! But, as you know I love colors so I had to order these in both orange and pink… You can wear it in a bunch of different ways, I just figured out one way but will try to learn for next time. The perfect summer-piece, can’t wait to walk around in this again. I’ve been thinking about what you guys want more of here, I love your feedback but I feel it’s kind of up and down and then it’s hard to know what you want. ;-) Do I blog too much? Just tell me everything you want me to write about and show you, then I will do my best to give it all to you (maybe not super weird stuff haha). Have a great night, I will go to bed early and decided to wake up healthy! Hugs babes!

107 reaktioner på “ORANGE FLASH”

 • angelica says:

  Men alltså!!! Så galet snygg du är! Och fantastisk miljö!

 • Cassandra says:

  Du har en jätte inspererande blogg :) kul att du blandar olika inlägg och så ofta :)

 • Lina says:

  du bloggar absolut inte för mycket :) jag älskar outfitbilder, gärna vardagliga så att man kan inspireras på riktigt. vore kul att få se vad du har för stil på inredning också. sen älskar jag videos <3

 • viola says:

  Janni I think it’s really great that you blog so much and often! When I visit your page (100 times a day), there is always something new…which makes me happy!! Keep doing that please :)

 • anna says:

  Outfits outfits outfits!!! Älskar dem. Och man kan aldrig blogga för mycket ;)

  • Janni says:

   Hahaha ja men så har nog jag tänkt också, bara att jag ibland tror att ni inte hinner läsa allt… ;-) Kram!

 • Izabella says:

  Kul med många uppdateringar! Hellre fler och korta än få och långa. Alltid kul med mycket bilder! :D

 • Sandra says:

  Jag tycker du bloggar lagom ofta och dina inlägg är verkligen läsvärda och bilderna är alltid jättefina :) Skulle vilja se mer vardagliga bilder, kanske bilder från ert hus/lägenhet? :)

  • Janni says:

   Jag har bloggat lite om huset och lite bilder när jag är i lägenheten, men kan försöka visa lite mer. :-) Kram!

 • Anna says:

  I think it’s great that you post so often! I check your blog several times a day. I love that you also post personal stuff or everyday stuff not only outfits! A mix of all is great!!
  Would love it if you could give some camera tips / how to take nice pics etc!

  you’re my all time favourite blogger, keep going!

 • Lisa says:

  Du bloggar absolut inte för ofta! Jag älskar att det alltid finns något nytt att läsa! :D Nu har jag en fråga, hur länge håller en spraytan ungefär? Har varit sugen länge, men är rädd att den ska släppa så fort.. Kram

  • Janni says:

   Tack söta! <3 Det håller allt från 1-3 veckor beroende på hur ofta du duschar och hur du sköter den (skrubba innan och smörj in dig 2ggr/dag). :-) Kram!

 • Isabell says:

  Hej Janni!

  Älskar dina fantastiska bilder, hög kvalité och fina färger! Även fast jag inte är så intresserad av mode så är det alltid kul att inspireras av dina outfits och allt annat :)

  Kanske lite mer vardagliga saker? Lite mer personligt liksom. Inte att man måste vräka ut hela sitt liv och hjärta men det är alltid intressant att läsa om sånt som man kan relatera till, och en vardag har ju alla :)

  Krya på dig! Kramkram

 • Amanda says:

  Du är så himla fin :) passar i allt! Bloggar för ofta gör du absolut inte. Älskar dina vardagsinlägg samt outfit inlägg. Lite mer klädtips :)

 • Emma says:

  Du passade riktigt bra i den färgen! :)

 • Johanna says:

  Du bloggar verkligen för ofta! Älskar när man kommer in på bloggen och det finns några nya inlägg. Jag tycker att du har en bra variation på bloggen med outfits/träning/resor/hälsa. Sen älskar jag att det är så mkt bilder. Det jag skulle önska är kanske lite mer känsloinlägg. Känns inte som om man riktigt får lära känna dig. Sen hade jag gärna sett ett inlägg om din lägenhet, så nyfiken på hur den ser ut.

  Tusen tack för en fantastisk och inspirerande blogg!
  Kramar och kärlek!

  • Janni says:

   Tack söta! <3 Min lägenhet är tyvärr inte så mycket att visa, mest en "garderob" om jag ska vara ärlig haha! Är ju inte där så ofta så lägger inte ner någon tid på den… ;-) Ska försöka få er att lära känna mig mer då! Kram <3

 • Lara says:

  Hey Janni!

  I love your blog and I look at your page several times a day and there is always something new :) Love every post like your beautiful outfits or your delicious food ;)
  I’m very excited about your christmas pictures as well :)
  Your blog is amazing. Keep going! ;)
  I wish you a merry christmas :)

 • Rebecka says:

  Bloggar absolut inte för ofta! Du får
  Gärna visa hur du organiserar din garderob. Smink och hårfavoriter? Gärna hur du lockar håret också :) hur tänker du när du shoppar? Ekonomiskt? Basgarderob? Vore super intressant :)

 • T says:

  Julklappstips vore kul:-)
  Bloggen e perfekt

 • Suvi says:

  I love your blog and your video posts also so i would like to see them more. :) how tall are you? You look very tall in this pictures?

  • antonia says:

   i also noticed it. i think its because of the angle the pics were tanken (low angle shot)? so the legs look even longer then they already are and you look super tall then.
   but suuuuper suuuper suuuuper beautiful. you remind me a bit of blake lively in this pics because she once wore a smiliare dress in yellow and had the same hair style.
   (love blake lively btw i am a super huge fan of gossip girl…i know you are not into series but you should watch it. aks julian he is probably the biggest gossip girl fan i know haha)

   and suvi she once said she is 1,70m :)

   • Janni says:

    Thanks for helping me out babe!! :-) Haha I actually love Gossip Girl but I haven’t watched it for ages! Will get back on it again I guess. ;-) Hugs! <3

  • Janni says:

   Thanks babe! <3 I'm 170cm, and I love high heels so maybe that's why. ;-)

 • Malin says:

  Så himla snygg du är! Tycker verkligen om din blogg, älskar variationen mellan inläggen. :) gärna mer vardagliga inlägg, samt mer videobloggar! Tycker du verkar vara en sån himla härlig, snäll och rolig person <3 massa kramar

 • tora says:

  Hjälp vad snygg du var på dessa bilderna!! Älskar ljuset i bilderna med :)

 • Tyra says:

  Jag tycker din blogg är den absolut bästa! Läser den varje dag, flera gånger om dagen. Så tycker inte du bloggar för ofta ;-) Älskar kvalitén, utformningen, variationen, dina kläder, mat och träningstips, bilder och sjukt snygga härliga DU!
  Jag tackar och bugar som får ta del av ditt grymma arbete du lägger ner var dag :-)
  Kram Tyra

 • Julia says:

  Jag skulle bli jätteglad ifall du kunde lägga upp fler videos på din blogg! :)

 • Linnea says:

  Gillar när du bloggar om träning å träningstips etc.
  Din blogg är en favvo!! puss

 • Julia says:

  Älskar din blogg! Bästa bloggen!!!
  Vore super kul med lite träningsinspo! Du verkar testa många roliga träningsformer! Smink och hår är också alltid kul!!!
  Tummen upp för dig! :)

 • Cassandra says:

  Har aldrig fastnat för någons blogg som jag har gjort för din! Tycker den är otroligt bra med sjukt bra bilder. Skulle kanske vara kul med någon fakta om dig som man kanske inte visste? Och gärna en rundtur (med video kanske?) i din lägenhet, huset i Marbella osv. Så att man får veta lite mer om just dig. :) Annars helt klockren blogg och du är ju så vacker så det är inte sant! Kram

 • Fabienne says:

  Beautiful janni, i absolutely appreciate your several blog posts per day. I check in here several times a day. Love your outfit posts and your videos. I wonder how you treat yourself (as a way of spoiling yourself now and then). By shopping? Spa? A good meal? Some time to relax?
  In some ways you and Jon live in a distance relationship – as me and my boyfriend. We see ourself every weekend but not during the week. I wonder if its only us calling each other about 4-5 times a day as well as several text messages :o) Every morning I wake up to a text message of my bf. Even after 3 years hehe. So i dont know if this is weird or normal as we do not see each other so often. Is it the same with you and Jon?

  Hug Fabienne

  • Janni says:

   Thanks sweetie, I’m glad you like it! <3 I'm really not that good at treating myself…
   Hahaha, we talk to each other several times a day too, so I think it's completely normal. :-) Hugs!!

 • Fredrika says:

  tycker att din blogg är perfekt som den är, men de inläggen som jag gillar mest är träningsinlägg, inlägg med många och fina bilder och när du lägger ut videos. Älskar dina videos!
  Kram

 • M says:

  I really like your blog, but for me there are a bit too many posts. I usually check it once a day, mostly in the evening and it can get a bit too much. It’s nice to have multiple posts on some days but maybe not everyday. I think it would be really great if you’d make one post about your choice of food and maybe how you choose your clothes for the day(beauty) and the second one later that day about your day and plans etc.
  Wish you all the best!

  • antonia says:

   i really really love your blog as well and i think your content is awesome :) but i kinda have to agree with M. i dont know maybe some people spend more time on the internet so it is not too much for them because they check your blog like every hour but i also can only check in at the evening and sometimes during my lunchbreak at work and then it can get too much…especially when you post so huge posts like today…two posts with very very much pics in succession :)
   do you knwo what i mean, it can be then a overload of informations and impressions. but like i said i love your blog, it is just a feedback of me because of my lifestyle and the less time for the internet :) ;)

   • magdalena says:

    I’m here sometimes twice a day, sometimes once a week and I don’t mind the number of posts at all. I’m glad that there is such activity. When I go to other blogs once every two weeks I see added two new posts and I feel somewhat dissatisfied… I like it how it is here! Sometimes less and sometimes more. Depends on how much Janni has time :)

   • Janni says:

    Thanks babe, makes me happy! <3 Sometime I maybe post two bigger ones but I will try to keep it in a better way. :-) Big hug!!

  • Janni says:

   Thanks for the input sweetie, I will try to figure a way out how much to post. Most of my readers like many posts so I think I will have to think a little. :-) Hugs! <3

 • stina says:

  Sjukt fina bilder! Tycker du har jätte bra variation så keep it going :) Vilket redigeringsprogram använder du?

 • magdalena says:

  Aww! Amazing! <3

 • Laura says:

  Bali-tips!

 • Wow, that looks so cool !
  Amazing outfit :)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.de

 • Lina says:

  Du har verkligen en GRYM blogg, sjukt snygga bilder från alla dina outfits, events, träning, resor osv!! men tycker också det kan bli lite för många inlägg några dagar. Jag tror dina läsare hade uppskattat dom lite mer om det kanske var i genomsnitt två updates om dagen. känns lite som att man måste in o kolla konstant för att hänga med på allt. och du gör ju verkligen så mycket coolt, så man vill ju inte alls missa nått!:-)

  • Janni says:

   Tack fina du, vad glad jag blir! :-) Jag bloggar oftast 3 gånger om dagen, och de flesta verkar uppskatta det men kanske ska fundera lite. Tack för dina tankar! Stor kram <3

 • Lisa says:

  Tycker du uppdaterar precis lagom mycket, fotsätt så! Älskar dina bilder och uppskattar att de är i så bra kvalitet. Outfits är alltid roligt, och extra kul är det när du slänger upp en video då och då! Däremot skulle jag gärna se mer träning vilket kanske har minskat lite på sista tiden…? Alltid roligt med lite tränings-inspiration, tips på pass man kan köra eller bara se hur det går för dig. Kul att peppa varandra! Krya på dig <3 Kram!

  • Janni says:

   Tack söta, vad glad jag blir! <3 Det har minskat, jag har helt enkelt pausat lite från det eftersom jag haft så mycket annat. Vill inte stressa kroppen ytterligare men nu är jag peppad igen så det kommer mer snart! :-) Stor kram!

 • Jenny says:

  Antar att du bloggar så ofta du hinner och orkar, tänker att annars så försvinner väl “drivet” i att just blogga.
  Jag läser din blogg väldigt sporadiskt, inte av någon speciell orsak utan för jag är en “periodare” hahah när det kommer till att följa bloggar! Däremot följer jag dig på Insta :-)

  Det som fångar mig i just din blogg är din livstil!
  Det som jag skulle önska mer utav är resturang tips, platser att besöka tips, shopping tips…ja, resebiten är jag intresserad utav. Speciellt Marbella, då jag nyligen skaffat ett semester boende nära P.B.!

  God Jul och Gott Nytt År

  • Janni says:

   Tack för input! :-) Det kommer mera av, har gjort massa resereportage förut och två om Marbella. Googla janni deler marbella så kommer det komma upp resereportage! Stor kram!! <3

 • caroline says:

  för mycket? nej nej nej, älskar många inlägg:D Kanske mer inom mat, recept, vardagen, träningstips? :)

 • Johanna says:

  Den är jättesnygg! Härligt med glada och starka färger! Fortsätt peppra oss med inlägg bara, älskar’t! :)

 • Leta says:

  Beautiful!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

 • Chrystin says:

  This jumpsuit is even more gorgeous in orange! Looks great with your hair, and really makes your blue eyes pop!
  I always look forward to your outfit posts as well as your scenic photos from all your trips. I feel that I can live vicariously through you and see places of the world that I have never seen before! xx

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

 • Isabel says:

  Se lite fler vardagsbilder från ditt och Jons hus i marbella :) Även en guide om bali

 • Men vilken snygg jumpsuit och det ser ut som du har världens längsta ben. Fortsätt med dina grymma outfitsbilder!
  Mvh Anette

 • Emma says:

  jag skulle gärna vilja se lite mer träningsbilder ch träningsoutfits/tips på snygga träningskläder. Och fler inlägg! Gärna se hur du bor :)

 • kristina says:

  omg!!!! Stunning. this color really suits yo and I love the jumpsuit

 • Elsa says:

  Jag älskar att du bloggar så mycket som du gör så sluta inte med det! ;) Jag sklle gärna vilja se lite mer skönthhets tips, t.ex. vad du använder för smink, hur du fixar ditt hår till vardag/fest m.m.

 • Johanna says:

  Gud vilken fin byxdress, fab FAB FAB!

 • lisa says:

  I would love to here about your biographie…what did you do until you started to do a blog? what did you learn/study before? what are your plans (family and job) for the future? for us readers we only read about your perfect life as a blogger..but don’t know how it came to this and so on…=)

 • denice says:

  Du är den enda som bloggar nog mycket!
  Du lägger inte bara upp bilder som tagit massa timmar att fixa utan du kan lägga upp lite vad som helst, älskar det och saknar det hos andra bloggare. Varje gång jag loggar in på din sida finns ett nytt inlägg, helt underbart! Mer vardagsbilder kanske? :)

 • Veronica says:

  Too much?! NO! Not at all! This is what I love about your blog. That I can visit it a couple of times a day. I especially love videos so please make more of them! And I love your outfits but I appreciate more posts about lifestyle, fitness, food and these kinds of things.

 • Gerli says:

  Hei J, greetings from Estonia! I would love to see more skincare products/routine u use, also a bit make-up posts!

 • Sanna says:

  Du bloggar inte för ofta, hellre det. =) Dock kan man gärna bli lite trött om det är ett inlägg som har samma outfitbilder i tusen olika vinklar, 3-4 bilder på samma outfit räcker (enligt mig då) =)

 • Effie says:

  Nooo :(! That would be annoying to see less posts it would end up like other blogs with one post per day ou week :( yours is great and you are doing such a great work !
  And this is very rare, but I am not a fan of this outfit…:)

 • Tara says:

  Hey Janni! I love your blog and I am super happy that you make such personal and often posts!!!!!! Please keep going like this!!!! Maybe a video ” my everyday make up look” would be nice. Or which facial cosmetics you use and make up and so… or your personal diet and sports program.
  I love your outfits so much!! Have a nice time in Spain!!! Hugs from Austria

 • Carolina says:

  I love your blog waaaay too much!!! Keep posting often so we can visit it several times per day

  • Carolina says:

   I don’t know why but the comment was cut! I just would love to see some camera tips, how to take this awesome photos! It would be great. Love you, keep going!!! Best blog everrr ❤️

 • Marlies says:

  Janni, your blog is perfect! Really love it! Keep going! :)

 • malin says:

  kan du inte skriva & berätta om hur du & jon träffades?

 • Anna says:

  Alltså GIRLCRUSH!!

 • Julia says:

  Du är inspirerande som du är. Du verkar vara så underbar rakt igenom janni!! Om de är något så skulle vilja ha lite mer recept, både hälsosamma och lite annat man kan lyxa till med ibland :* är ett hälsofreak så det skulle jag uppskatta. Kraaam!

 • Stina says:

  Men alltså wow, Janni. Så otroligt vacker du är

 • louise says:

  Det vore jättekul att få se lite bilder från villor/lägenheter/hotell som du bor i! Annars så är det bara att fortsätta med outfits och tränings inlägg, de är alltid roliga att läsa:)

 • louise says:

  Det vore jättekul att få se lite bilder från villor/lägenheter/hotell som du bor i! Annars så är det bara att fortsätta med outfits och tränings inlägg, de är alltid roliga att läsa. Sen vore det spännande att få veta hur du och Jon träffades:)

 • Oona says:

  Love your blog, but I think you update little bit too much.. I always miss some of your posts because there are so many new one :( but anyway love your blog keep going! <3

 • Julia says:

  Du verkar som en jättehärlig tjej, men ibland kan bilderna kännas rätt stagade. Jag skulle vilja se lite mer behind the scenes och se mer av dig, inläggen behöver inte vara så märkvärdiga liksom. Så här ser det ut hemma hos mig, möten du varit på osv. Resor du skriver om älskar jag allt läsa om. :)

  • Janni says:

   Tack fina du! Outfits blir ju oftast ganska stageade, försöker att inte ha det så i mina andra poster men det är lite svårt haha! Tack för din åsikt, ska tänka på det. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.