Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:15 | December 19, 2014

MORNING YOGA

5F4A5474janni-deler-sunrise-yoga5F4A5488

Morning yoga by the sea, the best way to wake up!

God morgon! TACK för all feedback, har läst igenom allt och ska svara er alla. :-) Träning har det inte varit så mycket här på senaste tiden och vissa av er saknar det, jag saknar det också. Har helt enkelt inte tränat speciellt mycket på ett tag, har haft för mycket annat så det har tyvärr varit det jag pausat lite ifrån. Tänkte komma igång igen när jag kom hit men nu blev jag ju sjuk, så fort jag är frisk så lovar jag att visa er mer om det och försöka inspirera! Så sjukt sugen på att träna… Idag ska jag iväg på en plåtning här i Marbella och sen ska jag fortsätta vila, jag är alldeles för rastlös för att ligga hemma en hel dag till. Kanske dumt men that’s me haha! Puss och tack igen, älskar när ni pratar med mig. <3

//Good morning! THANK you for all the feedback, I’ve read it all and will answer all of you. :-) The training part haven’t been too active here lately and some of you miss it, I miss it too. I just haven’t worked out too much in the last time, I’ve had too much other things going on so unfortunately that’s what I’ve been taking a break from. My plan was to get back on it when I got here but I ended up getting sick, as soon as I’m healthy again I will show you more and try to inspire! I miss working out so much… Today I’m off for a photoshoot here in Marbella and then I’m back to resting, I’m way too restless to stay at home a full day again. Maybe stupid but that’s me haha! Hugs and thanks again, love when you talk to me. <3


18 kommentarer19 kommentarer om “MORNING YOGA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad härligt att kunna starta dagen med yoga vid havet.

  Reply
 • Get well soon Janni! It’s not very healthy to work out if you are feeling sick, so just rest and enjoy the time before Christmas :)
  I really love your Blog! You have so many amazing pictures and you always look so beautiful! I’m a big fan :) :)
  Go on Girl :)
  Best wishes from Germany :)
  Maria

  Reply
 • Thanks a lot sweetie! <3 Makes me super happy!!

  Reply
 • Lovely pics !

  http://www.thefashionpanda.be
  http://www.thefashionpanda.be

  Reply
 • Så härligt, fina bilder!

  Reply
 • Janni you literally seem like the sweetest person ever, I absolutely love your blog and always look forward to your next post! I hope you get better soon and don’t feel pressured to write about training and working out when you’re ill, I’m sure everybody appreciates the fact you’re blogging at all! Lots of love from Germany xx ❤️

  Reply
 • Wir deutschen Fans sind einfach die besten ;) :)

  Reply
 • Naaw, thanks a lot sweetie!! <3 Big hug!

  Reply
 • Janni följ min resa i Kalifornien på min blogg! Kram :D

  Reply
 • Heey Janni i love your photos and the quality of them! I would like to ask what camera do you use? Best wishes from Slovakia :)

  Reply
 • Thanks babe! Nikon D600 :-)

  Reply
 • Wonderful photos!

  http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/
  https://www.facebook.com/kingstreetfashionista

  Reply
 • Ah, är precis lika rastlös som du! Har varit sjuk nu i fyra dagar och i princip bara varit hemma, legat i sängen med datorn och kollat lite film. Har fått små panikattacker här hemma för att jag inte gör någonting! Haha, inte ens när jag är sjuk kan jag slappna av! Jaja, tack för en otroligt bra och fin blogg Janni!
  Kram <3

  Reply
 • Åh hoppas du mår bättre snart! <3 Tack fina du, blir superglad!

  Reply
 • Hi Janni
  Your blog is absolutely awesome. You are a flawless girl and I love you so so much. I am trying so hard to have a healthy and happy life like yours.
  Best wishes
  From Iran

  Reply
 • Naaw, you’re so sweet! <3 I'm hoping for you to have the happiest life there is! Hugs!

  Reply
 • Hi Janni ! Have you some more yoga poses to show to us ?
  Greetings from Switzerland !

  Reply
 • Hey Ana, I’m not a yoga-pro but I can try. ;-) Hugs! <3

  Reply