MORNING YOGA

5F4A5474
janni-deler-sunrise-yoga5F4A5488

Morning yoga by the sea, the best way to wake up!

God morgon! TACK för all feedback, har läst igenom allt och ska svara er alla. :-) Träning har det inte varit så mycket här på senaste tiden och vissa av er saknar det, jag saknar det också. Har helt enkelt inte tränat speciellt mycket på ett tag, har haft för mycket annat så det har tyvärr varit det jag pausat lite ifrån. Tänkte komma igång igen när jag kom hit men nu blev jag ju sjuk, så fort jag är frisk så lovar jag att visa er mer om det och försöka inspirera! Så sjukt sugen på att träna… Idag ska jag iväg på en plåtning här i Marbella och sen ska jag fortsätta vila, jag är alldeles för rastlös för att ligga hemma en hel dag till. Kanske dumt men that’s me haha! Puss och tack igen, älskar när ni pratar med mig. <3

//Good morning! THANK you for all the feedback, I’ve read it all and will answer all of you. :-) The training part haven’t been too active here lately and some of you miss it, I miss it too. I just haven’t worked out too much in the last time, I’ve had too much other things going on so unfortunately that’s what I’ve been taking a break from. My plan was to get back on it when I got here but I ended up getting sick, as soon as I’m healthy again I will show you more and try to inspire! I miss working out so much… Today I’m off for a photoshoot here in Marbella and then I’m back to resting, I’m way too restless to stay at home a full day again. Maybe stupid but that’s me haha! Hugs and thanks again, love when you talk to me. <3

19 reaktioner på “MORNING YOGA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.