SHOPPING APP

janni-deler-DSC_7769

Reveapp, a shopping app (only available in Sweden).

Nu ska jag visa er en grym app, det är som en Instagram fast för shopping. Man kan följa varandra eller olika märken, gilla, kommentera och lägga till sina favoriter på sin sida. Jag tycker det är sjukt kul och blir lite besatt ibland när jag går in haha! Jag har faktiskt blivit “fashionista in chief” för appen under en period nu, så ni måste in där och följa mig så jag kan kolla in er och era favoriter! :-) Finns typ alla stora märken som är mina favoriter, Zara, Gina Tricot, Lindex, Bik Bok, Acne och massa mer. Ni hittar även min kollektion där!! Några som har appen redan? Annars får ni ladda ner den HÄR och kolla in. Puss!

//This is a great app, it’s like an Instagram but with shopping. You can follow each other or different brands, like, comment and add your favorite clothes to your own page. I think it’s so fun and get a bit obsessed when I’m in there haha! I just became “fashionista in chief” for this app for a while now, right now it’s only available in Sweden but when it’s open for more countries I promise to tell you and you can go in and follow me there to see my favorites. :-) Have a lovely day, hugs! <3

2 reaktioner på “SHOPPING APP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.