GOJI SMOOTHIE

janni-deler-goji-smoothieDSC_7348
janni-deler-goji-smoothieDSC_7349
janni-deler-goji-smoothieDSC_7351

Smoothie bowl with one banana, one kiwi, half a mango and dose of pure goji juice!

God morgon! ÄNTLIGEN har sjukdomen vänt, halsen gör inte ont längre bara lite förkylning kvar. :-) Gjorde en sjukt god smoothie-bowl när jag var hemma som jag glömt visa er, ska börja göra smoothies när jag flyttar hem till vårt hus. I smoothien hade jag en banan, en kiwi, en halv mango och en dos av Pure Goji (finns på Life butiken). Den smakade massor och var lite ovan smak i början men efter ett tag var det riktigt smarrigt, älskar ju superfoods! Jag gillar att göra smoothies man äter med sked, blir mättare då och så kan jag toppa med mina favoritfrön. Prova! Ha en mysig fjärde advent-morgon så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning! FINALLY my cold is getting better, my throat is feeling good and it’s just a bit of the cold left. :-) Did a really tasty smoothie-bowl when I was at home that I forgot to show you, I’m going to start with smoothies again when I move to our house. In the smoothie I had one banana, one kiwi, half a mango and a dose of Pure Goji (from Life butiken). It tasted a lot and a bit weird in the beginning but after a while it was so tasty, love super foods! I like to do my smoothies and eat it with a spoon, it makes me feel more full and I can top it with my favorite seeds. Try it! Hugs, have a great morning and I’ll talk to you soon! <3

5 reaktioner på “GOJI SMOOTHIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.