Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:08 | December 22, 2014

MY MAKE UP FAVORITES

janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1941janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1520 janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1524janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1948janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1527 janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1529janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1963 janni-deler-smink-plaza-kvinnaDSC_1973

Some of my make up favorites: Eyebrow shadow (here!), Eyebrow lifter (here!), Cover blend (here!), Mascara (here!), Sunpowder (here!), Blush (here!) Lipstick “good to go” (here!)

Många av er har frågat om hur jag sminkar mig. Tänkte visa mina favoriter som jag använder oftast, ska försöka filma någon gång också men bilder är alltid lättare! ;-) Kan börja med att visa produkterna och sen får jag visa mer ingående hur jag gör. Jag använder Make Up Stores ögonbrynsskugga för att forma brynen, Isadoras eyebrow lifter under ögonbrynen för att öppna upp lite mer, Exuviance CoverBlend under ögonen ibland. Den här ögonskuggan är världens bästa, vet tyvärr inte om den finns kvar! Köpte den på Victorias Secret och den heter Sexy Smoky Eye Kit, finns två olika sotningar i den och jag använder alltid den bruna och suddar sen ut med en borste från VS också. Använder Makiash mascara och solpuder, ibland även rougen. Mitt favorit läppstift är Mac i färgen “good to go”. La länkar under bilderna så ni kan kika närmare. Nu vet ni vad jag använder, så ska jag bara visa hur jag gör också! Använder alltså ingen bas, men försöker lära mig. Puss! <3

//Many of asks about my make up routine. I thought I would show you my favorites I use most of the time, will try to do a video as well and show you but pictures is a lot easier to take! ;-) Can start by showing what products I use and then I will show you more how I use them. I use Make Up Stores eyebrow kit to fill in my eyebrows, Isadoras eyebrow lifter under the eyebrows to lift them up some more, Exuviance Coverblend under my eyes sometimes. This eyeshadow is my favorite, unfortunately I don’t know if it’s still for sale! Bought it at Victorias Secret and it’s called Sexy Smoky Eye Kit, it’s two different sets in it and I always use the brown one. I use Makiash mascara and sunpowder, sometimes the blush as well. My favorite lipstick is from Mac in the color “good to go”! I have the links under the pics so you can see the different products more. Now you know what I use, just need to show you how I do too! As you see I don’t use a base, but I’m trying to learn. Hugs! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “MY MAKE UP FAVORITES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad använder du för brun-utan-sol? :)

  Reply
 • Oftast spraytanar jag mig, men annars använder jag St Tropez :-) Kram!

  Reply
 • fin sminkning!

  Reply
 • Så snyggt! Färgen på läppstiftet var så fint :)

  Reply
 • Eftersom du alltid är brun/solduschad behöver du inte bån bas då din hy är så fin i sig själv.

  Reply
 • Kanske stämmer. ;-) Men det gör stor skillnad på bild haha! Kram <3

  Reply
 • Jättebra inlägg :D

  Reply
 • LOVE IT!! Thats the post I was waiting for. :)
  Hugs Julia

  Reply
 • I’m glad you liked it! :-) Hugs! <3

  Reply