MY FRIENDS, MY STUFF

IMG_6143
LisaOlsson_greenleooutfit5

Alexandra in my dress (here!)/ Lisa with my bag (here!)

Häftig känsla att se sina vänner bära ens egen design! Alexandra är ju bara fööör snygg i min klänning och väskan kunde inte matchas bättre än vad Lisa gör. <3  Om ni har beställt något av mina saker och använder det måste ni fota och maila mig (hashtagga #janniforsashop om ni lägger ut kläderna på Instagram)!! Så spänd på att se vad ni tycker om sakerna och hur ni matchar det. :-) Dåligt väder här idag på tal om något annat, ska hem och mysa bara. Körde mamma till flygplatsen imorse och imorgon kommer Jon. Hörs sen, puss! <3

//Cool feeling to see my friends wear my own design! Alexandra just looks too good in my dress and the bag couldn’t be matched in a better way than Lisa do it. <3 If you ordered something from my collections you just have to take pics of it and email me (hashtag #janniforsashop if you put the clothes on Instagram)!! So excited to see what you guys think about my stuff and how you match it. :-) Bad weather here today, speaking of something else, will just go home and chill. Drove my mom to the airport this morning and tomorrow Jon will arrive. Talk to you later, hugs! <3

7 reaktioner på “MY FRIENDS, MY STUFF”

 • Klänningen är verkligen otroligt snygg och jag älskar designen. Bra jobbat Janni!
  Med vänlig hälsning Anette

 • ISA says:

  den svarta klänningen var något av det sexigaste jag sett :D

 • Mamma says:

  Tack för skjutsen idag. Hade velat vara kvar ett tag till… puss o kram <3

 • Linnea says:

  Båda så fint matchade! Ha det bra :)

 • Erica says:

  Kan inte du göra ett inlägg där du visar upp dina skidoutfits? Jag ska iväg och åka skidor vid två tillfällen i vinter och vill ha snygga men funktionella skidkläder. Så svårt! Har du tips på märken som är bra men inte kostar en förmögenhet?

  • Janni says:

   Har faktiskt svårt själv med just skidkläder… Får väl ta tag i det och designa något! ;-) Hmm, just nu kör jag Head, innan det hade jag Colmar. Tror att Stadium och liknande butiker har, vet dock inte hur snygga grejer man kan hitta. Ska försöka kolla runt och se om jag hittar något! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.