THE SURFSERIES

TheSurfSeries
Janni copy

Amazing photoshoot we did in Morocco, Rami is the best!

God morgon hjärtan! Haha, vad underbart att Jons gästinlägg vad så uppskattat. :-) Satt uppe i huset utan internet så tänkte jag att det kunde vara kul med något annorlunda. Nu ska jag snart hämta honom på flygplatsen! Här är resultatet av det Rami fotade i Marocko, den ljusa delen. Han är helt otroligt duktig!!! <3 Önskar att jag kommer bli lika duktig som honom en dag i mitt liv. ;-) Ni ser alla bilder i rätt storlek på Ramis blogg. I love em’! Puss så länge <3

//Good morning babes! Haha, amazing that you liked Jon’s guest blog. :-) I was sitting in our house without internet so I thought it could be fun with something different. Will soon drive and pick him up at the airport! This is the result of what Rami shooted in Morocco, the white part. He’s just so talented!!! <3 Wish I could be as good as him one day in my life. ;-) You can see all the pics in full size at Rami’s blog. I love em’! Hugs <3

8 reaktioner på “THE SURFSERIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.