Boyfriend guest blogging

janni-deler-selinas-ibizaDSC_17941

 

Hej på er!

Fick precis ett SMS från Janni som undrade om jag ville gäst blogga en kortis i kväll då Internet nere i vårt hus i Marbella inte verkar fungera!  Så det är klart att jag hjälper till med det! ;-)

Jag kom precis från Norge och flyger ned till Janni i morgon, så sitter här i hennes lägenhet alldeles ensam så det känns ju lite konstigt, men det ska bli underbart att träffa henne i morgon! Så sugen på att bara hänga och äta god mat i en vecka, har bara åkt massa skidor sista 10 dagarna och haft allt för mycket tid över på eftermiddagarna så jag har saknat henne massor! Apro på det så tänkte jag ge er mina 3 bästa tips för ett distans förhållande nu när jag ändå är igång med gäst bloggandet!

1. Se det inte som ett problem! Jag har rest 300 dagar per åt i 15 år så jag vet inte vad ett vanligt förhållande är, men det gör att jag aldrig ser ett distans förhållande som ett problem, det är bara helt normalt för mig. Grund inställningen tror jag är super viktig!

2. Lita på varandra! Jag och Janni är extremt bra på att inte vara svartsjuka. Har aldrig haft en diskussion om detta på 3 år vilket är super skönt! Jag ängnar inte en enda tanke åt att Janni kanske skulle pratat med någon kille på krogen. Tänker mer att det är kul att andra killar är intresserade av henne men att hon är bara min! haha

3. Planera saker att se fram emot! Det är det bästa med ett distansförhållande, att verkligen se fram emot att träffa sin älskling och göra planer för när man väl får träffas, att hela tiden gå om se fram emot ngt är det bästa jag vet!

Nu blev det lite mer text än det brukar vara här på Jannis blog, men jag hoppas det var okej! Nu ska jag sova lite så tiden går fort till i morgon när jag får träffa Janni! (får även passa på att göra lite smygreklam för min egen blogg! haha Den hittar ni här!

Ha en bra kväll! /JON

Hey! Just got a text from Janni asking if I wanted to do a little guest blogging as her Internet was down in spain!  So of course I am here to help!

I just got back Norway and will fly down to Janni in Marbella early tomorrow morning, so I am sitting here in her apartment all alone which is kind of weird, but I am so happy that I get to see her tomorrow! Cant wait to just hang and eat good food for a week, been skiing a ton over the past 10 days so I have had way to much time in the afternoon to miss her! Speaking of that I figured that I would give you my 3 best tips for long distance relationships!

1. Dont look at it as a problem! I have traveled 300 days a year for 15 years so I dont know any other kind of relationship, but that also means that I never see a long distance relationship as a problem, for me its totally normal. I think the general idea of how you look at it super key!

2. Trust each other! I think me and Janni are very good at not be jealous. We have never had a single argument or discussion in regards to this which is great! I never ever think about who she might talk to when she is out and if she is talking to a hot guy I kind of like the idea that other guys are interested but I know she is all mine! haha

3. Make plans for the next time you will see echother! Thats the best part about a  long distance relationship, you always have something to look forward to!

I guess this was a bit more text then a normal Janni blog, but I hope that is ok! Time for me to sleep so that tomorrow comes faster, can’t wait to see my little lady! If you want to check out my blog you can find it here!

Have a great night! /JON

 

29 reaktioner på “Boyfriend guest blogging”

 • Kaj says:

  DET DÄR HAR INTE JON SKRIVIT! Han skriver betydligt bättre Svenska/Engelska och använder sig av en helt annat typ av meningsuppbygnad. I call fake…

 • Janni says:

  haha, jag önskar att jag kunde skriva bättre än jag gör! Men så är tyvärr inte fallet! Så fejk är det inte! ;-)

  /JON

 • Maria says:

  Roligt inlägg!! Fler gästbloggar av dig :) Ni verkar ha ett fantastiskt förhållande och ta hand om varandra bra trots distans. Ha det fint och god jul!

 • antonia says:

  hahhaa i LOOOVED this post not because of the topic (which was interessting though) but because of the idea you taking over her blog. and she is the sweetest that she asked you to do this so we know her internet is down and we are not waiting all night for a post :) and you are the sweetest to do it for her. you 2 have a amazing relationship.

  but i have a question for you jon: since it is normal for you to have a long distance relationship: i dont know if you want kids some day but if you and janni plan to have some one day…how do you want to handle all this then? dont you think kids need to have a father who is there? :)

 • Janni says:

  @Anita Glad you liked it! I totally see what you are saying in regards to the future! I think the amount of traveling I do right now will decrease a lot in a few years when I stop to ski professionally. I have traveled the world a million times, so when I dont ski for a living I look forward to little kids and spending 365 days a year with Janni! (I just hope that they will not be as stubborn as Janni! haha)

  /JON

 • Sara says:

  Såå himla gulligt!! Skit i den där kommentaren om att det inte skulle vara Jon som skrivit det… Klart det är.. Ha en underbar jul nu :)

 • Linnea says:

  Så kul att Jon gästbloggade! Gör gärna det här fler gånger :)

 • Tinky Brown says:

  hey Jon/Janni!

  So fun that you’re doing a guest post! I loved it and I’ve been loving your girls blog for a while now!!! My favorites are when she’s traveling with you to be honest! Looks like you two have a really nice and sweet relationship and having been in a long distance relationship myself- I completely agree with your points (although easier said than done, right?)

  Anyways All the best- safe travels to wifey

 • magdalena says:

  best boyfriend ever! haha lucky Janni! wish you guys all the best!

 • Carmen says:

  You two are just SO AMAZING AND NICE!!!

 • Fabienne says:

  Fantastic idea! Fun to read something different. Wish you all the best, you both are a perfect match! I am in a distance relationship as well since more than three years. Of course it is not always easy but i think it also keeps things fresh! Xox fabienne

 • Valerie says:

  Love this post. Super adorable!! <3 Holiday blessings to you both!

 • JOhanna says:

  så himla fint skrivet, ni är såå fina tillsammans! :)

 • stina says:

  Men ni är ju bara så goa ni två. Härligt att börja dagen med att läsa ett sånt här fint och kärleksfullt inlägg. Tack för det Jon!

 • Veronica says:

  It made me smiling! Such a lovely couple :) I like how your relationshop works. Two intelligent people obviously. Wish everybody was like you. No ridiculous jealousy. By the way, Merry Christmas to both of you :-)

 • Lorna says:

  Love this post! Have a nice holidays<3

 • kristina says:

  OMG this is the nicest thing I have ever seen.. The thing that Janni didnt want to let us down and told you to write a post and the thing that you actually did it. Seriously. I used to follow so many bloggers but I finished only with you. so in love with you, seriously… great job :))

 • Findia Group says:

  Thanks for sharing!

 • Julia says:

  Men hur fina är ni inte?? ÅH!

 • frida says:

  Supermysigt inlägg!!

 • Ellen says:

  det är jättekul att läsa sådana här gästinlägg :D

 • Sandra says:

  Ååh så fint och bra skrivet! Tänk att ha en pojkvän som ställer upp som gästbloggare :)

 • Lissie says:

  So funny reading this lines ;) really nice idea :)

 • Emma says:

  Så kul att du (Jon) är med i Sune i fjällen, haha. Var en kul överraskning! :-)

 • Phuong says:

  Så himla kul med gästinlägg och hur ni hanterar ett långdistansförhållanden. Det hade varit kul om Jon kunde ha en liten frågestund här, då får vi kanske lära känna Janni på ett annat sätt. :)

 • caroline says:

  Helt underbar läsning, blev varm i hela kroppen av all fin text, hans tankesätt o syn på ert förhållande:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.