BACK TOGETHER

IMG_0312 copy

Så mysigt att hänga med Rocco igen. <3 Det är våran hund som har flyttat hit till Spanien på heltid, han har det bättre här i solen och med en “syster”. Vi gick ner till golfklubben och åt en lunch och där fick jag hänga och kramas en stund. Han är ju för söt, vill alltid ha koll på alla och om någon går i förväg blir han helt stressad haha! Sitter och skriver ihop en Bali-guide just nu så jag hoppa jag hinner klart tills ikväll. Ni är många som frågat om det. :-) Puss! <3

//So cozy to hang out with Rocco again. <3 It’s our dog who moved to Spain full time, he have it better here in the sun and he also has a “sister” here. We went to the golf club for lunch and I got to hang out with him for a while. He’s just too cute, always want to see what everyone is up to and if someone goes before everyone else he gets so stressed haha! Right now I’m writing a Bali-guide so I’m hoping to get it ready for tonight. A lot of you have been asking for it. :-) Hugs! <3

 

 

3 reaktioner på “BACK TOGETHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.