CHECKERED

DSC03520
DSC03541
janni-deler-DSC03525
DSC03540
DSC03538
DSC03546

Pimke shirt/ Pull&Bear skirt/ Nelly shoes (here!)

Halloj! Hur mår ni? Hade ni en mysig jul igår? :-) Jag kände mig lite julig i rutig kjol och vinröd tröja, det var mest julmaten som gjorde att det kändes som jul faktiskt. Solen skiner så ska nog sola lite, allt är stängt här idag eftersom de flesta här firar jul idag. Blir nog en ganska lugn dag för oss! Vi satt uppe sent inatt och kollade Lost alldeles för länge, så sov ut lite imorse. Dags för kaffekopp numero dos, hörs snart! <3

//Hey! How are you today? Did you have a cozy Christmas yesterday? :-) I felt a bit christmasy in my checkered skirt and red top, but to be honest it was mostly the food that made it feel like christmas. The sun is shining so I think I will tan, everything is closed here today since they celebrate Christmas here today. Guessing we will have a calm day! We stayed up way too late last night watching Lost, so we slept a bit longer this morning. Time for coffee numero dos, talk to you soon! <3

18 reaktioner på “CHECKERED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.