CHRISTMAS NIGHT

janni-deler-christmas-nightDSC_8008
janni-deler-christmas-nightDSC_8010
janni-deler-christmas-nightDSC_8014

Cozy night with my love, fire and chocolate…

Åh vilken mysig dag vi har haft med familjen! Massa mat, skratt och julklappar till barnen. :-) Nu kom jag och Jon precis hem till huset och det är inte supervarmt här på kvällarna haha, så Jon tände precis en brasa. Älskar brasor! Luktar gott, låter mysigt och det blir varmt. Ska kolla lite film nu och äta lite mer choklad. Hoppas ni haft en mysig jul vad ni än har hittat på. <3 God natt fina ni!

//Oh what a cozy day we’ve had with the family! Lots of food, laugh and christmas gifts for the kids. :-) Me and Jon just got back home to the house and it’s not really super warm here at night haha, Jon just lit up the fire. Love open fire places! Smells good, the sound is cozy and it gets warm. Will watch a movie and eat some more chocolate. Hope you guys had a cozy christmas whatever you’ve been doing. <3 Good night sweethearts!

2 reaktioner på “CHRISTMAS NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.