BERRY SMOOTHIE

janni-deler-berrysmoothieDSC_5484

A super tasty smoothie, perfect for breakfast or snack!

God morgon! Här känns det som sommar igen, har ju varit lite halvbra väder innan men nu är det strålande sol. Igårkväll åkte vi och handlade lite så jag kunde göra en smoothie imorse. :-) Spenat, avocado, halv banan, mango, lite citron och frysta hallon. Ingen aning om måtten då jag bara gjorde på känn men prova! Toppade med lite granola, mullbär och gojibär. Perfekt frulle om man lägger till ett ägg och lite kaffe. Väckte nog alla i huset när jag mixade den men tyckte det var dags att vakna haha! Nu ska jag maila lite och sen ut i solen, hoppas ni får en underbar dag! <3

//Good morning! Feels like summer here again, the weather haven’t been great the first days but now the sun is shining like crazy. Last night we went for some grocery shopping so I could make myself a smoothie this morning. :-) Spinach, avocado, half a banana, mango, some lemon and frozen raspberries. No idea about the measurement but I just did what felt good so try it! Topped it of with some granola, mulberries and goji berries. Perfect breakfast if you add one egg and some coffee. Think I woke everyone while I mixed it but I thought it was time to wake up haha! Time to do some emails and then out in the sun, hope you guys will have a great day! <3

8 reaktioner på “BERRY SMOOTHIE”

 • Ellen says:

  Det ser jättegott ut men tyvärr så gillar jag inte smoothie :(

  • Janni says:

   Åh hur kan man inte gilla smoothie?? ;-) Du måste bara hitta något som passar din smak! Kram <3

 • natalie says:

  Mmm gott <3

 • Vad gott det ser ut!
  Mvh Anette

 • Alexandra LN says:

  Det ser fantastiskt gott ut! Jag har sett att du äter mycket granola. Jag själv älskar det, men har hört att det är väldigt mycket socker i. Vilken/vilka sorter äter du? Skulle vara grymt att få tips på goda, men lite nyttigare granola. Din blogg är bäst! Så inspirerande!

  Kram
  Alexandra

  • Janni says:

   Åh jag äter verkligen alldeles för mycket granola haha, med socker som utan. ;-) Är lite av en last! Hemma brukar jag köpa Pauluns granola med dadlar och hasselnötter, det bästa hade såklart varit att göra en själv. Jag har inte haft tid/lust med det och äter ganska bra i övrigt så lite (haha!) granola skadar nog inte. Ska göra en egen så ska jag ge er receptet, så håll utkik. Stor kram! <3

 • Linnea says:

  Ser så gott ut :)

 • Janni, we were so happy you loved Bali so much. It really is an amazing little paradise, so full of culture and beauty. As you know. we really hope you’ll be back again in 2015 for more morning yoga and beautiful breakfasts. Next time, we’d love to help you discover a little bit of Balinese culture with some ceremonial offerings and temples. Thanks for being such gracious guests. Happy 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published.