Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:04 | December 29, 2014

CAPPUCCINO.

janni-deler-cappuccinoDSC_8062

My all time favorite in the afternoon, a perfect cappuccino.

Snacka om att komma tillbaka till träningen stenhårt, haha! Vi började ju med snabb promenad imorse, sen drog vi till crossfit boxen och körde ett stenhårt pass. Jag kan ju säga att jag blev lite lätt slut… ;-) Har inte kört ett riktigt träningspass på alldeles för länge och det märktes, kändes som det var mitt första träningspass någonsin. Kom hem och käkade lite rester (thai-mat) och sen deckade vi i solen. Nu ska jag ta ett bad och sen ska jag dricka en smarrig cappuccino. Det bästa som finns på eftermiddagen! <3

//Talk about getting back in to training full on, haha! We started the morning with a power walk, after that we drove to the crossfit box for a crazy workout. I can just say I ended up totally dead… ;-) Haven’t worked out for real in such a long time and I noticed, felt like it was my first workout ever. Got back home for some left overs (thai food) and then fell asleep in the sun. Now it’s time for a bath and then a tasty cappuccino. The best there is in the afternoon! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “CAPPUCCINO.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Such a big fan of the afternoon cappaccino! I like to have an orange with mine, the citrus + caffeine is a perfect afternoon pick me up!

  Reply
 • Oh I will try that today! ;-) Hugs!

  Reply
 • The first workout back is always the hardest! Good job on getting through it :)

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • Haha I know, you just can’t stop! ;-) Hugs!

  Reply
 • Det där såg så gott ut! Dock är jag mer en té eller varm choklad typ av tjej :)

  Reply
 • Gott det också! ;-)

  Reply