MORNING WALK

IMG_6712
IMG_6697
IMG_6707
IMG_6715

A windy morning walk, just love to start the day like this.

Åh god morgon! Vaknade av att det blåste massor men vi hade bestämt oss för att gå en morgonprommis, har inte gjort det en dag sen vi kom hit även fast det är mitt favoritsätt att starta dagen på. Så, vi klädde på oss och gick ut. Så glad för att vi gjorde det! Underbart att få se soluppgången och komma hem pigg och fräsch. Det är väldigt mycket upp och ner här i bergen så det blir ganska mycket flås. Nu har jag precis käkat frulle och kollar nyhetsmorgon, tror vi ska ner till hamnen och käka lunch idag. Har inte varit där en gång sen vi kom hit… Ha en grym måndag, puss! <3

//Oh good morning! Woke up and it was super windy but we decided last night to go for a morning walk, haven’t done it once since we got here even if it’s my favorite way to start the day. So, we got dressed and went out. I’m so glad we did! Amazing to see the sunrise and get back energized and fresh. The hills are very up and down here so it’s a workout. Just had breakfast in front of the morning news, think we’re heading down to the port for lunch later. Haven’t been there once since we got here… Have an amazing monday, hugs! <3

16 reaktioner på “MORNING WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.