Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:31 | December 29, 2014

MORNING WALK

IMG_6712IMG_6697 IMG_6707IMG_6715

A windy morning walk, just love to start the day like this.

Åh god morgon! Vaknade av att det blåste massor men vi hade bestämt oss för att gå en morgonprommis, har inte gjort det en dag sen vi kom hit även fast det är mitt favoritsätt att starta dagen på. Så, vi klädde på oss och gick ut. Så glad för att vi gjorde det! Underbart att få se soluppgången och komma hem pigg och fräsch. Det är väldigt mycket upp och ner här i bergen så det blir ganska mycket flås. Nu har jag precis käkat frulle och kollar nyhetsmorgon, tror vi ska ner till hamnen och käka lunch idag. Har inte varit där en gång sen vi kom hit… Ha en grym måndag, puss! <3

//Oh good morning! Woke up and it was super windy but we decided last night to go for a morning walk, haven’t done it once since we got here even if it’s my favorite way to start the day. So, we got dressed and went out. I’m so glad we did! Amazing to see the sunrise and get back energized and fresh. The hills are very up and down here so it’s a workout. Just had breakfast in front of the morning news, think we’re heading down to the port for lunch later. Haven’t been there once since we got here… Have an amazing monday, hugs! <3


16 kommentarer16 kommentarer om “MORNING WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • PW är verkligen det bästa sättet att starta dagen på :D

  Reply
 • Woah, those pictures look amazing! Just discovered your blog, I love it <3

  Reply
 • Thanks sweetie! :-) Welcome! Hugs <3

  Reply
 • Hur träffades du och Jon? :)

  Reply
 • På en middag i Sthlm. :-) Kram!

  Reply
 • Åhh, det ser så härligt ut! (:

  Reply
 • It’s so beautiful!

  http://toujoursanja.blogspot.com/

  Reply
 • Wow, beautiful pictures!!!

  Reply
 • Åh vilka fantastiska bilder!!

  Reply
 • Hur tidigt går ni upp då? Tänker att ni får uppleva soluppgång och befinner er i ett varmt land, där solen går upp tidigt :)

  Reply
 • Solen går upp ganska sent här, så vi gick vid 8.30 och då är den påväg upp. :-) Kram!

  Reply
 • Så fina bilder! Landskapet ser så himla fint ut :)

  Reply
 • Är imponerad av hur bra bilderna är på din blogg! När ni går era PWs, har du din systemkamera då också eller har du någon schysst kompaktkamera som är smidigare? :)

  Mvh

  Reply
 • Tack! :-) Det här är faktiskt fotat med iphone plus… Haha! Kram!

  Reply
 • Wow! Den tar verkligen jätte bra bilder då ju! Har funderat på den ett tag för kanske dags för telefon byte för mig snart hehe.. Tycker du storleken är okej att använda eller blir den osmidig ibland? Tänkte till jämförelse med 6an

  Reply
 • Jag har inte den, men Jon har den och älskar den. :-) Jag tycker den är för stor men det beror ju på vad man gillar. Kram!

  Reply