NOT A BLOGGER?

DSC_8222
DSC_8245
DSC_8213
DSC_8221

Bershka hat/ H&M top/ Delér slippers

Fick den här mössan av Jon, vet inte om han tycker jag ska sluta blogga eller om det var en pik att jag sitter framför datorn för mycket? Haha! För lite över ett år sedan kunde varken jag eller Jon speciellt mycket om foto och redigering, men nu har vi båda ett nytt stort intresse. Vi provar oss fram och försöker hitta nya sätt att ta bilder, lekte lite med blixten och man lär sig verkligen genom att öva! Blogger eller inte, älskar att använda blixt iallafall. ;-) Nu ska vi snart in till Marbella för middag, en restaurang vi inte provat förut. Puss hjärtan! <3

//Got this hat from Jon, don’t know if he thinks I should stop blogging or if he tells me somehow that I’m spending too much time in front of the computer? Haha! About over a year ago neither me or Jon could a lot about photo or editing, but now we have a new big interest. We’re just trying new things and tries to find new ways to take pics at, played around with the flash and you really learn best by trying! Blogger or not, I love to use a flash. ;-) Soon time for us to head to Marbella for dinner, a restaurant we never tried before. Hugs babes! <3

21 reaktioner på “NOT A BLOGGER?”

 • Sindy says:

  Deler slips mean what?

  • Janni says:

   Hahaha, I knew someone would notice. ;-) My dad made some slippers for christmas, so it’s actually my last name on them. That’s why I called them Delér slippers haha! Hugs!

 • Linnea says:

  Hahah så roligt! Hoppas inte du kommer sluta i alla fall :)

 • Bea says:

  Hej Janni!
  Jag åker till USA, las vegas, om några veckor och tänkte höra med dig ifall du har några tips på märken/kläder som man borde köpa i USA? Vilka märken är billigare i USA? Sedan är jag också på jakt efter en ny, enkel, väska, så jag undrar om du kanske kan tipsa om något bra märke/speciell väska som kanske är billigare eller lätt att hitta i USA?
  Tack för en grym blogg Janni, du är bäst! Kram

  • Janni says:

   Hej söta! Åh vad härligt, hoppas du får en grym resa. Tyvärr har jag inte superkoll, men Nike brukar vara billigare i USA. Sen gillar jag forever21 för billiga kläder. :-) Hmm, svårt att veta eftersom jag inte vet vad för typ av väska du är ute efter, men det kommer finnas maaaassor när du är där vorta säkert. Lycka till! Stor kram <3

 • antonia says:

  love this beanie <3 so cool!!! and he clearly meant your are not "a" (any) blogger…you are "the" blogger!!!

 • Eugenies says:

  Aww so in love with all of your pics and especially I like how they look always special and different! Great work!

  http://www.eugenies.com

 • Emmelie says:

  Ska investera i en designväska och undrar om du har något bra tips väskor att investera i? Jag vill ha en väska som inte blir “omodern” och håller ett bra tag :)

  • Janni says:

   Hmm.. Svårt! Jag älskar ju Céline, Chanel och Balenciaga. Tror inte någon blir så omodern om du köper i en enkel färg. :-) Kram!

 • ISA says:

  haha hjälp, trodde du skulle sluta blogga eller nått när jag såg rubriken ;OO

 • Sabina says:

  Du är så jävla snygg och cool Janni! Sluta aldrig blogga, läser din blogg varje dag och du är en stor inspiration för mig som precis börjat blogga själv! Ville bara säga det och att du ÄGER!!

  • Janni says:

   Men hur gullig är du då? <3 Jag kommer inte sluta, älskar att blogga och snacka med er. :-) Stor kram! <3

 • Robyn says:

  Love playing around with flash too! It’s a totally different look than daytime shots :)

  http://www.skinnybelle.com/

 • Lisa says:

  Hey Janni! Which restaurante have you been to last night? My boyfriend and I were in Marbella this summer. Have you ever tried “The Boardwalk”? It is near the old-city Marbella, next to the sea (on the promenade) and to food is super-delicious there. You should try it, i guess you will like it a lot! :) Hugs from Austria!

  • Janni says:

   Hey sweetie! We went to Casa Nice (I think it was called). We haven’t tried, but will definitely try it out next time. :-) Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.