Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:02 | December 30, 2014

NOT A BLOGGER?

DSC_8222DSC_8245DSC_8213 DSC_8221

Bershka hat/ H&M top/ Delér slippers

Fick den här mössan av Jon, vet inte om han tycker jag ska sluta blogga eller om det var en pik att jag sitter framför datorn för mycket? Haha! För lite över ett år sedan kunde varken jag eller Jon speciellt mycket om foto och redigering, men nu har vi båda ett nytt stort intresse. Vi provar oss fram och försöker hitta nya sätt att ta bilder, lekte lite med blixten och man lär sig verkligen genom att öva! Blogger eller inte, älskar att använda blixt iallafall. ;-) Nu ska vi snart in till Marbella för middag, en restaurang vi inte provat förut. Puss hjärtan! <3

//Got this hat from Jon, don’t know if he thinks I should stop blogging or if he tells me somehow that I’m spending too much time in front of the computer? Haha! About over a year ago neither me or Jon could a lot about photo or editing, but now we have a new big interest. We’re just trying new things and tries to find new ways to take pics at, played around with the flash and you really learn best by trying! Blogger or not, I love to use a flash. ;-) Soon time for us to head to Marbella for dinner, a restaurant we never tried before. Hugs babes! <3


21 kommentarer21 kommentarer om “NOT A BLOGGER?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Deler slips mean what?

  Reply
 • Hahaha, I knew someone would notice. ;-) My dad made some slippers for christmas, so it’s actually my last name on them. That’s why I called them Delér slippers haha! Hugs!

  Reply
 • Hahah så roligt! Hoppas inte du kommer sluta i alla fall :)

  Reply
 • Nej då, skulle aldrig kunna sluta. ;-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag åker till USA, las vegas, om några veckor och tänkte höra med dig ifall du har några tips på märken/kläder som man borde köpa i USA? Vilka märken är billigare i USA? Sedan är jag också på jakt efter en ny, enkel, väska, så jag undrar om du kanske kan tipsa om något bra märke/speciell väska som kanske är billigare eller lätt att hitta i USA?
  Tack för en grym blogg Janni, du är bäst! Kram

  Reply
 • Hej söta! Åh vad härligt, hoppas du får en grym resa. Tyvärr har jag inte superkoll, men Nike brukar vara billigare i USA. Sen gillar jag forever21 för billiga kläder. :-) Hmm, svårt att veta eftersom jag inte vet vad för typ av väska du är ute efter, men det kommer finnas maaaassor när du är där vorta säkert. Lycka till! Stor kram <3

  Reply
 • love this beanie <3 so cool!!! and he clearly meant your are not "a" (any) blogger…you are "the" blogger!!!

  Reply
 • Hahaha oh sweetheart, you’re too nice! <3

  Reply
 • Haha, vilken cool mössa!! :)

  Reply
 • Aww so in love with all of your pics and especially I like how they look always special and different! Great work!

  http://www.eugenies.com

  Reply
 • Thanks sweetie! <3

  Reply
 • Ska investera i en designväska och undrar om du har något bra tips väskor att investera i? Jag vill ha en väska som inte blir “omodern” och håller ett bra tag :)

  Reply
 • Hmm.. Svårt! Jag älskar ju Céline, Chanel och Balenciaga. Tror inte någon blir så omodern om du köper i en enkel färg. :-) Kram!

  Reply
 • haha hjälp, trodde du skulle sluta blogga eller nått när jag såg rubriken ;OO

  Reply
 • Hahaha, du kan vara lugn! ;-) Kram!

  Reply
 • Du är så jävla snygg och cool Janni! Sluta aldrig blogga, läser din blogg varje dag och du är en stor inspiration för mig som precis börjat blogga själv! Ville bara säga det och att du ÄGER!!

  Reply
 • Men hur gullig är du då? <3 Jag kommer inte sluta, älskar att blogga och snacka med er. :-) Stor kram! <3

  Reply
 • Love playing around with flash too! It’s a totally different look than daytime shots :)

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • Hey Janni! Which restaurante have you been to last night? My boyfriend and I were in Marbella this summer. Have you ever tried “The Boardwalk”? It is near the old-city Marbella, next to the sea (on the promenade) and to food is super-delicious there. You should try it, i guess you will like it a lot! :) Hugs from Austria!

  Reply
 • Hey sweetie! We went to Casa Nice (I think it was called). We haven’t tried, but will definitely try it out next time. :-) Hugs! <3

  Reply
 • Really nice pictures !
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.de

  Reply