MORNING LIGHT

janni-deler-morning-lightDSC_8387
janni-deler-morning-lightDSC_8391
janni-deler-morning-lightDSC_8385

Beautiful morning last day of 2014, just stood up on the roof watching the sunrise.

God morgon sista dagen på 2014! Vaknade tidigare än alla andra så började koka ägg och såg sedan att himlen såg helt galen ut, gick upp på taket och fastnade där ett tag… Blir lika fascinerad varje gång jag ser himlen. Äggen blev lite överkokta för jag fastnade där uppe haha, men nu har jag fått i mig frukost och ska börja planera lite inför middagen ikväll. Vi ska vara hemma hos oss med familjen och sen kanske vi ska till Edita som har fest, får se hur kvällen blir helt enkelt! :-) Hoppas ni får en grym sista dag på det här året, vi hörs under dagen. <3

//Good morning last day of 2014! Woke up earlier than everyone else so I started to boil some eggs and then I saw the sky looking crazy, so I went up on the roof and got stuck there for a while… Always get so fascinated when I see the sky. My eggs got well done since I got stuck up there haha, but I just had breakfast and will start planning for our dinner tonight. We are going to have dinner at our place with the family and later tonight we may head over to Edita who has a party, we’ll see how we feel tonight! :-) Hope you guys will have a great last day of this year, I’ll talk to you during the day. <3 

11 reaktioner på “MORNING LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.