BYE SPAIN

DSC_8404-2

Time to leave this crazy house… Gonna miss it!

God morgon på er! Nu har jag snart packat ihop, men är verkligen så osugen på att flyga hem. Hörde att det skulle vara storm hemma i Sverige så flyget kanske blir inställt… ;-) Har haft en grym resa hit med mycket lugn tid, tror jag behövde det. Nu känner jag mig utvilad och taggad för det nya året! Slipper flyga själv idag eftersom Jon ska iväg och åka skidor igen, alltid kul med sällskap. Nä nu är det dags att åka ifrån det här galna huset, hörs snart! <3

//Good morning babes! My bags are packed, but I’m really not feeling like flying home. Heard it was a storm back in Sweden so maybe the flight will be canceled… ;-) Have had a great trip over here with lots of chill-time, think I needed it. Finally feel rested and ready for a new year! I don’t have to fly alone today since Jon will go back to ski, always fun to have some company. Now it’s time to leave this crazy house, talk to you soon! <3

10 reaktioner på “BYE SPAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.