OWN IT – THE MOVIE

The movie we did during our collaboration with Gina Tricot, new sports wear!

För ett tag sedan var jag och filmade en grej med Gina Tricot, och här är reslutatet! Sååå snygga träningskläder, vill ha allt. Känns superkul att samarbeta med Gina Tricot som jag själv köper en hel del kläder ifrån, bra priser och bra, roliga kläder. Vi var ett gäng bloggare från olika länder som var med i den här videon, om ni vill kan ni kolla in HÄR och se alla träningskläder vi har på oss och lite intervjuer. :-) Så sugen på att komma igång med träningen igen, blir ännu mer peppad när jag ser filmen! Hörs snart, puss. <3

//A while ago I shooted a video with Gina Tricot, and this is the result! The sports wear is just soo nice, I want it all. Feels super fun to collaborate with Gina Tricot, I buy lots of my clothes from there and they have great prices and great, funny things. We were a group of bloggers from different countries making this video, if you want to see all the different clothes we wear and some small interviews you can do it HERE. :-) Can’t wait to get back in to training, want it even more when I watch this movie! Talk to you soon, hugs. <3

12 reaktioner på “OWN IT – THE MOVIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.