MARBELLA LOVE

janni-deler-homies-marbellaDSC_7222
janni-deler-homies-marbellaDSC_7215
janni-deler-homies-marbellaDSC_7201

Homies Marbella tee (order at [email protected])/ Bershka skirt and shoes/ LeSpecs glasses

Hemma på svensk mark igen! Första gången jag är här i år. ;-) Haha, skämtar om det hela tiden så fort jag gör något. Första bilturen, första flygningen, första mackan osv… Tycker tydligen att det är kul med ett nytt år. Saknar Marbella redan, ni måste tro jag är knäpp men jag är verkligen lite smått förälskad i det stället. Idag var det extra jobbigt att åka därifrån, vet inte varför. Har precis varit på 7eleven och köpt köttbullar och makaroner så det blir middag och mys ikväll. Hoppas ni får en härlig fredagkväll, puss hjärtan! <3

//Back home in Sweden again! First time this year. ;-) Haha, I say this about everything now as soon as I do something. First car ride, first flight, first sandwich and so on… Apparently I think it’s fun with a new year. Miss Marbella already, you have to think I’m crazy but I really love that place. It was extra hard to leave today, don’t know why. Just got back from 7eleven where we bought some meatballs and macaronis so time for dinner and chill. Hope you guys have a great friday night, hugs babes! <3

17 reaktioner på “MARBELLA LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.