OWN IT!

Janni1
Group1
Prod2
Group2
Janni2
Prod1
Gruppbild

Find all the clothes HERE!

God morgon! Jag har tydligen blivit en morgontrött människa… Vad hände? Vaknade nyss, kramades med Jon och har precis ätit frukost. Jon har precis åkt så nu får vi vara ifrån varandra några dagar igen. :-( Men men, jag överlever! Här är lite bilder från när vi spelade in filmen med Gina Tricot, riktigt härligt gäng tjejer. Vi provade på Be.Core som kan ha varit något av det jobbigaste jag provat, träningsvärken efter var inte att leka med. Sen höll vi på lite längre än ett vanligt pass eftersom vi skulle få till flera övningar på film, men vill absolut prova det igen. Ska svänga förbi Gina idag tror jag och spana in lite fler träningskläder, grymma priser och riktigt sköna kläder. Hörs sen, puss! <3

//Good morning! Apparently I’m becoming a tired morning person… What happened? Just woke up, cuddled with Jon and then had breakfast. Jon just left so now we will have a few days apart again. :-( Well, I will survive! Here’s a few pics from the shoot with Gina Tricot, a super fun group of girls. We tried Be.Core that was one of the hardest workout forms I’ve tried, my muscles were so sore after it. We did it a bit longer than a normal workout since we needed to get it right on film, but I really want to try this again. Think I’m going to Gina today to check out some more sports wear, great prices and the clothes are so comfy. Talk to you later, hugs! <3

17 reaktioner på “OWN IT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.