HOUNDSTOOTH

janni-deler-houndtoothdressDSC_8456
janni-deler-houndtoothdressDSC_8468
janni-deler-houndtoothdressDSC_8486
janni-deler-houndtoothdressDSC_8484
janni-deler-houndtoothdressDSC_8464
janni-deler-houndtoothdressDSC_8478
janni-deler-houndtoothdressDSC_8469

Old hat/ RayBan glasses/ Dress from Spain/ Céline bag/ Nelly shoes (here! -adlink)

En look från Spanien jag glömt visa därifrån. Hade iallafall på mig det här på nyår under dagen, älskar de här skorna. Klänningen är ett kap från i somras som jag hittade i Spanien, gillar det här mönstret. Ska försöka fota lite vinter-outfits också nu när jag är hemma, kan ju knappast knalla runt såhär. My gooosh vad kallt det är ute, kom precis hem efter att ha plåtat hela dagen. Vi höll på att dö vissa stunder, skakade i hela kroppen haha! Hoppas jag inte blir sjuk igen bara. ;-) Nu bakar min syster scones, jag åt precis lunch men kanske får ner en liten iallafall. Hänger alltid hos min syster när vi båda är hemma själva. Perfekt söndag! <3

//A look from Spain I forgot to show you. I wore this on new years during the day, just love these shoes. Found the dress in Spain during the summer, really like this pattern. Will try to shoot a few winter looks now when I’m home, you really can’t walk around like this here. My gooosh it’s cold out, just got back from a full day of photoshooting. We almost died a few times, my entire body was shaking haha! Hopefully I won’t get a cold again. ;-) Now my sister is making scones, I just had lunch but hopefully I can squeeze one little piece in my stomach. Always hang out at my sisters place when we’re both at home. Perfect sunday! <3

15 reaktioner på “HOUNDSTOOTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.