BACK AT IT

janni-deler-get-active-casallDSC01725
janni-deler-get-active-casallDSC01732
janni-deler-get-active-casallDSC01671 copy
janni-deler-get-active-casallDSC01665

Now it’s time to workout again, get back to routines!

God morgon måndag! Nu är det jag som lovar mig själv att komma tillbaka i träningen, har varit alldeles för lat senaste tiden och kan nog räkna passen på handen senaste månaden. Vet inte när jag kom i den här träningsdippen, för mycket resor och halsont tror jag. Har nog aldrig varit så osugen på att träna men jag vet att jag bara måste komma igång igen, känner mig seg i både kropp och skalle. Nu får peppa mig så jag kan peppa er haha! Har precis varit och handlat massor av bra mat och ska smälta frukosten innan jag ska dra till gymmet. Ska bli skönt att komma in i min träningsrutin igen, det är alltid jobbigt i början. ;-) Någon annan som känner igen sig? Nu peppar vi varandra tycker jag! Puss på er! <3

//Good morning monday! Now I’m promising myself to get back to training, I’ve been way too lazy lately and I can count my workouts on one hand the last month. Don’t know when I fell in to this no workout-mode, too much traveling and a sore throat I guess. I can’t remember when I had this “I don’t want to workout” feeling but I know I just had to get back at it, my body and head feels so slow without it. You have to give me some inspiration and I will give it back haha! I just got back from the food store where I bought lots of good food and now I will just let my breakfast chill for a while before I hit the gym. Can’t wait to get back to my workout routine again, it’s always hard in the beginning. ;-) Anyone else who feel the same? Let’s help each other out! Hugs babes! <3

23 reaktioner på “BACK AT IT”

 • Ninka says:

  Känner verkligen igen mig. Jag har mestadels tappat suget på grund av all hets runt omkring träning i januari månad. Brukar också boosta upp kylskåpet med massa nyttigt sen brukar träningen falla på plats. Heja Heja! Du är en inspirerande människa. ❤

  • Janni says:

   Ja det är bara att vi kämpar ihop! :-) Haha, nu är jag hetsaren också men jag har latat mig alldeles för länge, känner mig seg i både kropp och skalle. Stor kram! <3

 • Madeleine says:

  Jag känner igen mig otroligt mycket. Det har blivit på tok för lite träning för mig senaste tiden.. Köpte nyligen Kaylas manual som jag vet att du också testat. Vad tyckte du? Jag hoppas den ska få igång mig och komma in i en bra rutin igen :) Kram

  • Janni says:

   Åh vad kul!!! Riktigt bra träning, blir ganska jobbigt i slutet. ;-) Den kommer absolut få igång dig, jag började om på den nu också. Kram!

 • Marie says:

  Hej Janni! Älskar att kika in på din blogg! Alltid så fina bilder! Jag vill så gärna bli bättre på att fotografera men vet inte hur jag använder kameran. Hur blir man bättre? Jag har ingen dålig kamera men heller ingen superkamera. Men den är större än en liten digitalkamera med många funktioner jag inte vet hur man kan ställa in dom. Den heter Canon G12 powershot. Men antar många grundinställningar är samma på alla kameror. Vill tex kunna ta en bild på någon med fokus på människan och sedan suddigt runt om, vet att det går med min kamera men jag vet inte hur bara. Lust att hjälpa mig och försöka förklara? Älskar foto och jag vill gärna bli bättre men det är svårt för jag vet inte hur. Kram Janni och gott nytt år! :)

  • Janni says:

   Hej fina du! Tack. :-) Öva öva öva, tråkigt tips men sant. Fråga någon, gå in på en kamerabutik eller gå en kurs.
   Suddig bakgrund och skarpt på människan beror helt på objektivet, skärpedjup. Har du ett objektiv som har exv f1,8-f1,4 får du super-skärpedjup. Mitt tips är att gå till en butik och fråga. Kram!

 • Maaike says:

  Yup, didn’t do a single thing for 2,5 weeks now.. Except for some walking, haha. I started this morning! Did a group lesson body workout at the gym, feels good! And starting with a routine in my foods again, at least 3 meals and 3 snacks :-) What are you doing at the gym? Last spring I started lifting weights at the gym but I did it for half a year and then it turned boring, I felt lonely. The group lessons are way more fun I think! Are you still on Kayla’s BBG? I did it for 4 weeks but then I got back to lifting weights again and now it’s group lessons… Would like to know what you do when you’re working out! :-) Tell me bout it! Is it heavy weights or more body weight training or HIIT? I’m curious! Have a good day! Still love to read your blog every day (or twice a day), so keep on going this new year! Love from Holland.

  • Janni says:

   Hahaha I know the feeling! ;-) I started at Kayla’s guide again. I don’t know if I will finish it since I want to lift weights too and when I travel so much I don’t have the energy all the time since we ski and so on. But for now that’s my plan! :-) I will let you know how it goes with my workouts! Big hug <3

 • Suvi says:

  Hi Janni! Can you tell us about your workout routine? Would be fun to know :) thank you from nice blog!

  • Janni says:

   Right now I’m doing the Kayla Itsines BBG, it’s 3 workouts a week (legs, upperbody, full body workout) and then some powerwalks (3-4 a week). Hugs! <3

 • Ellen says:

  Ett tips är att sätta upp ett träningsmål typ var tredje vecka eller en gång i månaden för att bli mer motiverad :D

 • Leonie says:

  sooo I saw this post and I have to tell you that I´m exactly in the same situation right now. Before Christmas I was sick and then Santa came with lots of Sweets and very good food (that sort of you can’t eat only one portion from just because it´s too delicious) Haha, guess everyone knows what I mean. But your post today made me feel quite motivated so I went for a 8 km run and I´m very proud of myself now because it was very windy and rainy D: but I made it.

 • Linnea says:

  Jag känner verkligen igen mig! :)

 • matilda ♡ says:

  Jag måste verkligen också komma in i mina träningsrutiner, haha! (:

 • Pia says:

  I am in the exact same situation now! To be honest I do have eat really healthy in the past few months but I haven’t done almost any workout… :) Let’s all start it again.

 • Veronika D. says:

  I’ve started just week ago because Christmas made my belly really huge! :-D Now I’m back in my routines and I feel amazing. Really don’t know why I always stop. So easy to get lazy and forget these feelings, but easy to fall in love with laying on the couch with tons of sweets. Damn! :-D

 • kristina says:

  Guess what…. I went to the gym on 25.12 and 26.12 and 28. it felt so goood. everybody was eating at home and I was sweating in the gym. Even some of the people (mainly big mucles guys) told me they are proud of me I made myself go to to gym :D
  Then I went to skii with friends so there was only alcohol, food and some skiing. Then I got sick. I am too lazy to go as well but I remember what I have been eating and i HAVE TO GO TO THE GYM

 • Sanne says:

  Sitter med en kopp kaffe i handen och ska snart springa iväg till gymet. Ville bara kika in här innan för att få lite pepp, och mycket väl fick jag det!:-D
  Kör hårt Janni, tänk på känslan efteråt!!
  Önskar dig en fortsatt bra måndag. :)))))))
  Många kramar

 • Johanna says:

  Ååh snyggo!!

 • Sofia says:

  Fin blogg. Fina bilder. Jätte snyggt träningslinne. Var har du köpt det? :)
  Allt gott/Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published.