LEATHER BY CLIFFS

janni-deler-lxls-leatherjacket5F4A8627
janni-deler-lxls-leatherjacketjanni-deler-lxls-leatherjacket5F4A8653
janni-deler-lxls-leatherjacket5F4A8639

LXLS Jacket (here!)/  Levis shorts (here! -adlink)/ Nelly top (here! -adlink)

God morgon! Härligt med sol idag igen, extra bra idag eftersom vi ska plåta utomhus. :-) Ska bli kul att träffa Michaela igen, gillar verkligen den tjejen. Här är några bilder vi plåtade i Marocko, älskade det där stället… Klippor, vatten och bara härligt! Har äntligen hittat den perfekta skinnjackan, som jag har letat. Vet inte hur många skinnjackor jag har nu men den här är min favorit. Jag behöver ju inte så många så jag ska försöka samla ihop mina kläder/jackor och rensa ordentligt, får försöka styra ihop något så jag kan sälja av lite om intresse finns? Nu måste jag ta en kaffe så jag vaknar till, blir snart hämtad för plåååtning. Puss <3

//Good morning! Lovely with some sun again, extra nice today since we’re shooting outside. :-) Will be fun to see Michaela again, really like that girl. Here’s a few pics we took in Morocco, loved that place… Cliffs, water and just amazing! Finally I found the perfect leather jacket, oh how I’ve been looking. Don’t know how many leather jackets I have but this is my favorite. I don’t need that many so I will try to sort out my clothes/jackets for real, then try to organize something so I can sell some of it if you like? Time for a coffee so I wake up for real, will be picked up soon for the photoshooot. Hugs <3

18 reaktioner på “LEATHER BY CLIFFS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.